MiLuA's blog
02-07-2010 - 20:07

Hvorfor er xbox så kedeligt?!

Hold kæft hvor er det blevet kedeligt at spille xbox!Der sker jo absolut intet på den front her henover sommeren.

Jeg spiller lidt FIFA 10 i ny og næ med vennerne, men alskens FPS-spil gider jeg virkelig ikke mere. Og Kinect .. tsk... en fis i en hornlygte! Derudover bragte E3 jo ikke ligefrem nye, spændende titler med sig. I hvert fald ikke titler, der kunne hidse mig op.

...hvilket måske egentlig er meget godt. I stedet kan jeg få læst et par bøger i løbet af sommeren. Mangler stadig at få læst 'Luftkastellet der blev sprængt', som er den sidste bog i Stieg Larssons serie. Absolut anbefalelsesværdig serie i øvrigt - knaldhamrende spændende krimiserie.
 
Når den er læst, skal jeg igang med Fjodor Dostojevskij og hans bog 'Forbrydelse og straf'. Den betegnes af mange for et af verdenslitteraturens bedste kriminalromaner. Den ser jeg meget frem til at læse. Nogen herfra der har stiftet bekendtskab med bogen eller forfatteren? 

Ellers går min tid med boligsøgning i Århus. Jeg skal flytte sammen med en af mine kammerater i Århus, og vi søger pt. en 3v.-lejlighed. Det er ikke så let at finde noget, men vi søger med lys og lygte :) Han starter på HA almen på Handelshøjskolen. Jeg skal læse Økonomi ved Aarhus Universitet, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til :)

Nåhh ja, min kæreste er lige blevet student (og vi har snart 3-års dag) så det skal jeg have fejret med hende, når hun lige kan få sig snøvlet hjem fra Roskilde Festival :)

Men god sommer til alle!

Hold jer munter :)

Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her