MiLuA's blog
14-05-2007 - 17:01

Halo 3 - overblik

Nu har jeg efterhånden vænnet mig til tanken om, at jeg sidder og spiller Halo 3 før alle andre, hvilket i sagens natur er en lidt speciel ting - især når det jo er Halo vi snakker om :)
Nu har jeg efterhånden snart spillet 50 kampe og kan efterhånden danne mig et godt indtryk af betaen.
Jeg er meget imponeret over det, og er generelt helt vild med det over hele linien.
Soundtracket i menuerne er guddommeligt smuk og jeg har flere gange fanget mig selv i at lytte til musikken og bare sidde i stolen og nyde den. Når i får betaen bør I bare bruge 2 min til at lytte til musikken. Den er simpelthen smuk. Dertil kommer menuerne som er meget intuitive og nemme at finde rundt i. Så man kan sige, at førstegangsindtrykket er virkelig godt.
Nu vil jeg ikke til at skrive en hel anmeldelse baseret på to-tre dages spil, men jeg kan kort sige at gameplayet er i en klasse for sig. Det skal opleves. Det er grafikken dog ikke, men på mange måder er grafikken rigtig flot og den grafiske stil er bibeholdt således man føler det er Halo man spiller, og ikke Gears of War.

Jeg tror Halo 3 bliver en kæmpe succes og jeg er sikker på at vi ligesom i Halo 2 får et stort dansk community og endda endnu størrere er jeg næsten sikker på.
Det store arbejde som Bungie gør for deres spillere og community er overvældende og kan mærkes for første gang man træder ind i betaen.
Til jer der er skeptiske overfor Halo 3 (og det ved jeg der er mange, som er) så bør I give det en chance. Hvis I har adgang til betaen, så spil for guds skyldt 20-30 kampe inden i forkaster spillet fuldstændigt. I skal ikke lade jer slå ud af, at få klø de første runder. Og helt ærligt, de af jer, der om to-tre uger siger at Halo 3 er noget værre lort, ja, I har ganske enkelt ikke sans for kvalitet:)

Jeg er selv ved at have okay styr på spillet, og er blevet okay allerede.
Her kan I se alle mine kamp indtil videre, som nu er oppe på 49 i skrivende stund.

http://www.bungie.net/Stats/PlayerStatsHalo3.aspx?player=MiLuA%2089


Nedenfor ser i mit emblem, som jeg har lavet til min spartan.


Combat Stats:
  • Total Kills: 572
  • Total Deaths: 484
  • Kill/Death Ratio: 1,1818
  • Total Assists: 204

Her er en liste over de medaljer som jeg har fået skrabet sammen indtil nu:

Laser Kill! - Get an opponent with the Spartan Laser.Killjoy! - End an opponent’s killing spree - any spree.Double Kill! - Kill 2 opponents within 4 seconds of the previous kill.Killing Spree! - Kill 5 opponents in a row without dying.Sniper Kill! - Kill an opponent with a Sniper Rifle or the Beam Rifle. Killing Frenzy! - Kill 10 opponents in a row without dying.Triple Kill! - Kill 3 opponents within 4 seconds of the previous kill.Splatter! - Hit and kill an opponent with a vehicle.
Grenade Stick! - Kill an opponent by sticking them with a sticky or brute grenade.Assassin! - Hit and kill an opponent with a melee attack from behind.Death from the Grave! - Kill an opponent after you have died.Beat Down! - Hit and kill an opponent with a melee attack.Killed Bomb Carrier! - Kill an opponent bomb carrier in Assault.


I er meget velkomne til at kommentere og stille spørgsmål omkring betaen :)
13-05-2007 - 03:14

Halo 3 - statistik

Jeg har netop slukket min xbox, og det er tid til at gøre status med min første aften med Halo 3..

Først lidt statistik.

Total kills: 240
Total deaths: 247
Kill ratio: 0,9717
Total assist: 100
Total games: 24
Level: 1
Rank: Corporal, Grade 1
Her kan I se alla mine kampe.
http://www.bungie.net/Stats/PlayerStatsHalo3.aspx?player=MiLuA%2089
Jeg har spillet 29 i alt, hvor de 28 af dem har været social matches, dvs. kampe uden level. Her har jeg vekslet lidt imellem at spille rumple training og team training. Der har været enkelte kampe, hvor jeg har spillet rigtig godt, mens jeg i andre mistede koncentrationen lidt og døde på stribevis. Men sådan er det jo :P
Er lidt skuffet over at jeg ikke har flere kills end deaths, men det skal der nok blive rettet op på i morgen (i dag).

Jeg har endnu ikke oplevet nævneværdig lag eller kæmpe host-fordele.. Det hele kører som i smurt olie, hvilket er rigtig dejligt..

Grafikken er flottere end forventet - især Valhalla banen med vandet og det store landskab er helt unikt. Men også snowbound med det smukke univers omkring sig og de store planeter er helt unikt.. Jeg er meget imponeret over at grafikken allerede i Beta-stadiet er på et så højt niveau..

Men jeg smutter i seng nu. Og til sidst vil jeg bare sige til jer.. I skal glæde jer til på onsdag - det her spil er og bliver stort, og bedre end Halo 2!

12-05-2007 - 22:39

Halo 3 - første indtryk

Det første man møder er selvfølgelig menuen som må siges at være hamrende flot. Virkelig gennemførte menuer, der er lette at finde rundt..

Jeg må sige at jeg er meget imponeret over dette spil.. Mit første spil spillede jeg med en ven, og derfor gik det ikke så godt..
Anden kamp, på samme bane nemlig High Ground, gik meget bedre. Fik 16 kills og døde kun 6 gange.. :P

Grafikken er top nice, og gameplayet er bare endnu federe end i Halo 2. :)
w00t w00t !!
12-05-2007 - 21:05

Halo 3 Beta info..

Hej allesammen..

Ja jeg har så været så svineheldig at få en beta invite fra bungie studios..
Jeg er ved at hente beta'en ned nu, og glæder mig som sindssyg til at spille det..

Men hold øje med min blog i aften og i morgen, hvor der vil komme en masse indtryk og info fra spillet..

Så nu er der både Skou's og min blog I kan holde øje med...

Fortsat god aften :)
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her