MiLuA's blog
14-05-2007 - 17:01

Halo 3 - overblik

Nu har jeg efterhånden vænnet mig til tanken om, at jeg sidder og spiller Halo 3 før alle andre, hvilket i sagens natur er en lidt speciel ting - især når det jo er Halo vi snakker om :)
Nu har jeg efterhånden snart spillet 50 kampe og kan efterhånden danne mig et godt indtryk af betaen.
Jeg er meget imponeret over det, og er generelt helt vild med det over hele linien.
Soundtracket i menuerne er guddommeligt smuk og jeg har flere gange fanget mig selv i at lytte til musikken og bare sidde i stolen og nyde den. Når i får betaen bør I bare bruge 2 min til at lytte til musikken. Den er simpelthen smuk. Dertil kommer menuerne som er meget intuitive og nemme at finde rundt i. Så man kan sige, at førstegangsindtrykket er virkelig godt.
Nu vil jeg ikke til at skrive en hel anmeldelse baseret på to-tre dages spil, men jeg kan kort sige at gameplayet er i en klasse for sig. Det skal opleves. Det er grafikken dog ikke, men på mange måder er grafikken rigtig flot og den grafiske stil er bibeholdt således man føler det er Halo man spiller, og ikke Gears of War.

Jeg tror Halo 3 bliver en kæmpe succes og jeg er sikker på at vi ligesom i Halo 2 får et stort dansk community og endda endnu størrere er jeg næsten sikker på.
Det store arbejde som Bungie gør for deres spillere og community er overvældende og kan mærkes for første gang man træder ind i betaen.
Til jer der er skeptiske overfor Halo 3 (og det ved jeg der er mange, som er) så bør I give det en chance. Hvis I har adgang til betaen, så spil for guds skyldt 20-30 kampe inden i forkaster spillet fuldstændigt. I skal ikke lade jer slå ud af, at få klø de første runder. Og helt ærligt, de af jer, der om to-tre uger siger at Halo 3 er noget værre lort, ja, I har ganske enkelt ikke sans for kvalitet:)

Jeg er selv ved at have okay styr på spillet, og er blevet okay allerede.
Her kan I se alle mine kamp indtil videre, som nu er oppe på 49 i skrivende stund.

http://www.bungie.net/Stats/PlayerStatsHalo3.aspx?player=MiLuA%2089


Nedenfor ser i mit emblem, som jeg har lavet til min spartan.


Combat Stats:
  • Total Kills: 572
  • Total Deaths: 484
  • Kill/Death Ratio: 1,1818
  • Total Assists: 204

Her er en liste over de medaljer som jeg har fået skrabet sammen indtil nu:

Laser Kill! - Get an opponent with the Spartan Laser.Killjoy! - End an opponent’s killing spree - any spree.Double Kill! - Kill 2 opponents within 4 seconds of the previous kill.Killing Spree! - Kill 5 opponents in a row without dying.Sniper Kill! - Kill an opponent with a Sniper Rifle or the Beam Rifle. Killing Frenzy! - Kill 10 opponents in a row without dying.Triple Kill! - Kill 3 opponents within 4 seconds of the previous kill.Splatter! - Hit and kill an opponent with a vehicle.
Grenade Stick! - Kill an opponent by sticking them with a sticky or brute grenade.Assassin! - Hit and kill an opponent with a melee attack from behind.Death from the Grave! - Kill an opponent after you have died.Beat Down! - Hit and kill an opponent with a melee attack.Killed Bomb Carrier! - Kill an opponent bomb carrier in Assault.


I er meget velkomne til at kommentere og stille spørgsmål omkring betaen :)
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her