adionditsak's blog
24-03-2010 - 17:33

1000G - FINAL FANTASY XIII

hey all!

Så skete det - idag unlockede den endelige achievement i dette fantastiske spil, "Treasure Hunter" hvor jeg skulle have alle former for våben og accessory på mig og det har været en hård omgang, med en masse farming af de stygge monstre, men sjovt har det været og jeg vil da fortsætte med at spille.. evt tage endnu en gennemspilning..

Jeg har spillet i 118 timer, alle chars maxet ud i alt der er muligt og elsket det fra starten!


Der har været mange forskellige meninger om FFXIII både fra anmelderne, men også spillere.. Jeg vil nu sige at største delen af dem jeg har snakket med har elsket det både på grund af det nye kampsystem, men også historien.. Selv kan jeg egentlig godt lide det med man ikke for alt af vide og det hele virker lidt mystisk. Tingene Klarer jo op og spillet bliver federe! også på grund af at arealet åbner op fra det linære, til en åben verden i Gran Pulse.

Jeg har hørt fra en del anmeldere at boss kampene skulle være uinspirerende (GR) og nemme.. Det her har ikke været tilfældet for mig ELLER nogle af de mange andre jeg har snakket med.. ofte har folk haft svært ved et par bosser og jeg har da også selv haft svært ved nogle ting, hvor jeg syntes at spillet har givet en god udfordring og tvunget en til at bruge den og den taktik.


Tak Square for endnu en yngling i spil samlingen:D

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her