AddiBaker's blog
11-01-2009 - 20:57

Disaster Movie...

På grund af mit dovenskab, ser min blog så tyndt ud som den gøre, men præcis fem minutter siden, efter at have set "Disaster Movie", kunne jeg bare ikke lad være...

                    Fail!

Filmen er af spoof typen ala "Scary Movie" og dem har vi jo set masser af. Nogle gode, nogle rigtig dårlig. Genren har aldrig været stærk og "Disaster Movie" hjælper slet ikke på det. Filmen er simpelthen tåbelig! Uhumoristiks og banal. Der gøres grin med 2008 biograf hits som; INDY, Kung Fu Panda, Hellboy, The Dark Knight... for resten, det kan i se på billedet above. Denne filmstruktur har vi set og ja det er fint nok, fordi det har virket (nogle lunde) før, men her...FAIL! For det meste er det bare karakteren fra disse stor film, der spiller en tåbelig rolle ved at sige noget dumt, eller danse(!) Hvorfor ikke lave nogle jokes, som relaterer tilbage til disse film? Var produceren overhoved til stede? Det værste er bare at filmen har et eller to tidspunkter, hvor man nødvendigvis kunne få en griner på, men det bliver så ødelagt da disse jokes bliver kørt i en uendelighed og spolerer det hele... Filmen er simpelthen smagløs, tåbelig, kedelig, monoton... blablabla, jeg kunne blive ved!

Folkens! Hvis nogle af jer skulle på en eller anden måde løbe ind i denne her film, ungå den som pest, for den er ikke engang en download værd!


GOOD 
-------------------------------------------------------------------
- Den lækre Kimberly Kardashian...


BAD
-------------------------------------------------------------------
- ... alt andet!


SCORE: 0.1/10


AddiBaker out.

Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her