AddiBaker's blog
11-01-2009 - 20:57

Disaster Movie...

På grund af mit dovenskab, ser min blog så tyndt ud som den gøre, men præcis fem minutter siden, efter at have set "Disaster Movie", kunne jeg bare ikke lad være...

                    Fail!

Filmen er af spoof typen ala "Scary Movie" og dem har vi jo set masser af. Nogle gode, nogle rigtig dårlig. Genren har aldrig været stærk og "Disaster Movie" hjælper slet ikke på det. Filmen er simpelthen tåbelig! Uhumoristiks og banal. Der gøres grin med 2008 biograf hits som; INDY, Kung Fu Panda, Hellboy, The Dark Knight... for resten, det kan i se på billedet above. Denne filmstruktur har vi set og ja det er fint nok, fordi det har virket (nogle lunde) før, men her...FAIL! For det meste er det bare karakteren fra disse stor film, der spiller en tåbelig rolle ved at sige noget dumt, eller danse(!) Hvorfor ikke lave nogle jokes, som relaterer tilbage til disse film? Var produceren overhoved til stede? Det værste er bare at filmen har et eller to tidspunkter, hvor man nødvendigvis kunne få en griner på, men det bliver så ødelagt da disse jokes bliver kørt i en uendelighed og spolerer det hele... Filmen er simpelthen smagløs, tåbelig, kedelig, monoton... blablabla, jeg kunne blive ved!

Folkens! Hvis nogle af jer skulle på en eller anden måde løbe ind i denne her film, ungå den som pest, for den er ikke engang en download værd!


GOOD 
-------------------------------------------------------------------
- Den lækre Kimberly Kardashian...


BAD
-------------------------------------------------------------------
- ... alt andet!


SCORE: 0.1/10


AddiBaker out.

04-06-2008 - 21:16

Hottest Band in The World - ...

1976
(1976)

Dream Come True

Den 3' Juni 2008, i Forum, fik jeg lov til at se mit yndlings band live. Det har jeg gået rundt og drømt om siden 2003, da jeg begyndte at høre dem. Hvis man nu har spillet Tony Hawk's Underground og unlocked en bonus bane kaldt "Hotter Than Hell", ved man sikkert allerede hva band jeg taler om.

Koncerten startede lidt i 20:00 med opvarmningsbandet From First to Last…som var noget værre EMO crap. Forsangeren stank, guitaren var kedelig og den anden guitarist growlede fra gang til gang, som ikke rigtig gav mening og slet ikke for at tale om han overhoved ku finde ud af det.

1983

(1983)

How it Began
Ca. kvart i 9 startede The Who’s ”Won’t Get Fooled Again” over PA’en. Sangen var endelig bare en indledning til den store entre. YOU WANTED THE BEST, YOU’VE GOT THE BEST, THE HOTTEST BAND IN THE WORLD – KISS! Efter disse ord faldt det store gardin og bag alt røgen og flere kilo krudt, dukkede fire personer op, som uden tøven gik ind i sangen ”Deuce”. Jeg aner ikke hvorfor, men de første 10 sekunder var ikke til at beskrive med ord. Fra gardinets faldt til synet af bandet som blev sænket ned på et metal platform ned til scenen, var bare priceless. Nærmest ligesom man hører en genial sang og får gåsehud af den, men den her gang var der ligesom at hører 35 af de her sange på engang. Klart et øjeblik jeg aldrig vil glemme.


1993

(1993)

Senior Talentshow or a Rock N' Roll blast?
For at gøre det kort, skal jeg sige at det har været en herlig koncert, som levede op til mine forventninger. Bortset fra små fejl, så var showet meget stramt og vellykkede. Gene glemte selvfølgelig teksten til ”Let Me Go Rock N’ Roll” så Paul sku hjælpe ham, men det jo klassisk… og typisk Gene. Paul Stanley var virkelig på toppen. Han sang udmærket og klarede de høje toner meget fint. Eric Singer, som han plej
er, leverede perkussion med stil. Guitaristen Tommy Thayer, tja, han prøver at efterligne Ace og hans solo’er, men selvom han gøre sit bedste, så syntes jeg bedre om Bruce Kulick, som spillede solo’erne lidt anderledes, men gav dem sit touch.

Present
(Present)

The Way it Ends
”Rock N’ Roll All Nite” fik selvfølgelig alle sammen op og på benene og der blev sunget med. Koncerten blev afsluttet med ”Detroit Rock City” og masser fyrværkeri. Må også lige tilføje at under koncerten blev der brugt mere krudt end hva flere ulande har til rådighed.

Hvor talentfuldt er KISS? Det kan man diskutere i LANG tid, men en ting er sikker, de laver verdens bedste show, som man ikke burde gå glip af.p.s.: Hvis nogle af jer har været inde og se dem, så skriv hva i syntes om koncerten eller bare kommentere ;)


EDIT: Blog'en fucked lidt up og vil ikke vise teksten og billederne, men nu fik jeg fixet det, så det ser ud som det skal :P
07-05-2008 - 09:43

The Dark Knight - trailer 3

Her er den så, den tredje trailer for filmen The Dark Knight - efterfølgeren af Batman Begins.  Må indrømme at den trailer gøre det ik rigtig nemmere at vente på filmen :P

Filmen udkommer d. 25 juli i DK (i hvert fald sidst jeg kiggede)25-04-2008 - 22:52

"Hvordan jeg for tiden til at går til d. 29 April"


wow_dance

Seriøst, hvem glæder sig ikke til GTAIV? Kan kun tænke mig til en person ud af de 6.65 milliarder mennesker som lever på vores planet… Jack Thompson, obviously. Men f*ck dog ham, resten af verden kan ikke vente til på tirsdag.

Nu hvor så meget gameplay footage bliver leaked hverdag, lindre det altså ikke på smerten. Der er stadige 3 hele dage tilbage! De næste par indlæg kommer til at handle om hvad jeg for tiden til at går med, ind til d. 29.   

 

 

Fredag d. 25/04/08 (three days remaining)

Da jeg tilbragte det meste af natten på at lave en fremlæggelse om Heavy Metal genren med Metallica som udgangspunkt, gad jeg virkelig ikke stå op til Fysik i morges… Virkelig. Så jeg drak noget kaffe og spillede lidt Guitar Hero. Guitar Hero II taler vi om her. Jeg har fået nok af GHIII, så jeg gik retro(?!). Hvis Neversoft ikke tager sig sammen næste gang, så kan de stikke GHIV op ad deres a**. Magen til nogle dårlige charts!

Kvart i 10 drog jeg ud til mit gymnasium, for at blive mødt af en Matematik prøve (uden hjælpemidler), som jeg slet ikke fik øvet… overhoved! Meh. Efter frikvarteret, skulle jeg så ud med alt hvad jeg vidste om Metallica, det var til gengæld sjovt. Må indrømme at jeg stinker til fremlæggelser. Hvis Buckethead en dag vil låne mig en af hans masker, tror jeg sagtens at det ville går bedre.

Kl. 15:00 mødte jeg ”frisk” op på jobbet og stenede der i 4 timer. I løbet af tiden dagdrømte jeg sådan set om d. 29. Arghh!

Da jeg endelige kom hjem var det tid til dagens GUF. Min vippestol Pluto, en Daim og en halv liter mælk, oven i det streamede jeg det nye South Park afsnit over Xboxen. Mniam’! Et fedt afsnit til en fortjent 7/10, men seriøst, I kan gøre det meget bedre drenge ;).

Efter dette var det tid til lidt mere Guitar Hero II. Fik endelig klaret mig igennem Hard karrieren… for femte gang. Godt med lidt træning før Rock Band udkommer ;P

For noget tid siden sad jeg et eller andet sted i Azorath og stennede. Det var mening at jeg sku’ downloade WOW demo’en for at for tiden til at løbe lidt hurtigere, men jeg endte bare med at type /dance hele tiden. IMO det eneste optur ved dette spil. Forstår ikke folk som smider en hund om måneden for det.

Det var så det for i dag (fredag d. 25/04) og så må vi se "Hvordan jeg for tiden til at går til d. 29 April", i morgen…

 

God nat alle sammen ;-)

 

- Adrian -

25-04-2008 - 22:01

Hejsa

Nu er det så fancy at have en blog, så jeg tænkte jeg hvorfor ikke? Jeg har overvejet sådan en ting for noget tid siden, men jeg var simpelthen for doven til at skrive noget…

Nu, et par dage fra udgivelsen af GTA IV skal jeg bare have tiden til at gå med et eller andet. Hvorfor ikke skrive lidt blog? Ja, hvorfor ikke.

Det her blog kommer nok ikke til at være det største og mest fyldende blog på xboxlife, men jeg vil gøre mit bedste ; )  

I tidens løb vil jeg komme ind på mine hobbyer, fritids interesser ect. Jeg smider også nogle reviews af spil, musik cd’er eller tegneserier fra gang til gang. Ikke noget stort, bare små ”IMO’s”.

Jeg ligger ud med: ”Hvordan jeg for tiden til at gå til d. 29 April”    

 

 

Cheers til alle sammen og velkommen i min blog ;)

 - Adrian -

Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her