Aberrant Simon's blog
22-03-2009 - 14:13

Jeg er stolt over disse, ved godt jeg ikke burde være stolt over dem.

Har bare lyst til at dele det her med jer, er lidt stolt over dem. Men okay, det er måske lidt "Nørdet" at sige osv. Men har bare lige lyst til at dele det her med jer.

Første spil jeg egentlig fik 1000/1000G i og hvad fanden, jeg var også den første til at få 1000G i det under Danmark.
Hvis i tror jeg har redigeret eller andet, kan i bl.a gå ind på www.mygamercard.net og tjekke det ud. Der jeg fik den sidste achievement, tænkte jeg bare sådan lidt "FUCKING YES!" senere tjekkede jeg, at jeg var den første på XboxLife, så tjekkede jeg MyGamerCard og hov, første pladsen til mig under Danmark.

Rainbow Six Vegas 2, en af de sjoveste online/FPS spil jeg nogen sinde har spillet.
Det var rigtig godt, skaffede næsten alle achievements uden hjælp, 1 kunne jeg dog ikke finde ud af alene, og Elite achievement, PAIN IN THE A HOLE. Jeg er sådan lidt stolt over den, fandt faktisk først ud af for nogen måneder siden at jeg var nummer 1 over Danmark.

Det nyeste spil jeg ligger nummer 1 over på Danmark er Watchmen: The End is Nigh, det spil er rigtig godt arcade spil. Grafikken er virkelig god, og man skal tænke på at det kun er et arcade spil. Okay, spillet kan blive kedelig i lændge, og hvis man er en achievement hunter som mig, så gik jeg selvfølgelig efter alle. "Turbo" var rigtig svær! "KLAR SPILLET PÅ 80 MINUTTER ELLER UNDER", der er 6 chapters, jeg klarede spillet på 1 time og 10 minutter.

Nyd søndagen, håber i har haft en god weekend! - Simon Justesen/Aberrant Simon

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.