's blog
23-03-2014 - 12:34

Kinect - Genopståelsen!


I 2011 fik jeg Kinect i julegave, men da jeg skulle sætte det til fandt jeg ud af at jeg havde pladsmangel i stuen, så jeg kom til at slå til min lysekrone og skulle flytte alt for meget rundt for at kunne bruge det - Derefter blev Kinect pakket væk i skabet - og glemt..

Siden 2011 har jeg fået lavet min stue om, - fjernet de møbler som før stod i vejen, solgt lysekronen og erhvervet mig en 60" plasma + min datter er fyldt 6 år. Jeg rodede lidt rundt i skabet her til morgen og fandt Kinect-kameraet - hovsa.. Spurgte min datter om hun havde prøvet det? - men hun havde kun prøvet Wii, så det skulle vi da prøve.
Nu har vi stået og leget med Kinect Adventures i flere timer - og det er jo kanon sjovt! Ingen tvivl om at det bliver et hit på hjemmefronten de næste mange år :)

Nu hvor vi er blevet så glade for Kinect mangler vi flere spil, og eftersom Xbox One er udkommet bliver spillene sikkert meget hurtigt billige til X360. Kender i nogle tilbud, eller har i selv Kinect spil som bare står og samler støv?
Hvad kan i anbefale til en pige på 6 år og en mand på 31? :) 
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her