zexmorf's blog
20-06-2007 - 11:05

Concept Art

Jeg smider lige lidt Concept Art som jeg har lavet til GameDesign KISS XL.
Jeg har lånt lidt gris fra nettet, og så fixet ham op den version der ses nu.
Det var lige hvad der var tid til.

Concept Art GladiatorGris
19-06-2007 - 22:22

Eksplosion til SpilDesign

Jeg har lige fået bixet en eksplosion til morgendagens, spildesign, som jeg da håber på at have klar til aflevering kl 1200.
Jeg er helt sikker på at mit forslag hvis valgt, kan gå hen og blive den nye landeplage og i sidste ende meden " Championship Edition " på Live Arcade.
(ja ja man kan jo altid drømme, det er jo det der gør det sjovt.)

Nå men her er Eksplosionen lavet i PS3.
Spil Design Eksplosion
18-06-2007 - 15:22

Påbegyndt Spildesign til XNA

Ja så er jeg igang med at rode lidt med hvilket spil jeg MEGET godt kunne tænke mig til Xboxen (ja jeg ved godt vi starter med en PC, men jeg drømmer mere om den anden).
Spillet jeg kigger på er et REMAKE af en GAMMMEL KLASIKKER (AMIGA, dog i en arcade version fra 1976).
Det var et af de bedste MP spil man kunne game inden en by tur, og ALLE kunne spille det, men ikke alle kendte den BUG som spillet havede :).
Jeg vil en af de nærmeste dage smide mit GameDesign over til KISS XL gutterne og så må vi jo bare krydse fingre.


EDIT: Nå mit spil som jeg havede i tankerne var BiPlane Duel til Amiga, men som jeg lige har fundet ud af så har TEAM KISS XL lavet det som deres første spil, så det gider de jo nok ikke igen. :)

Jeg må prøve at finde (på) noget andet.

ps. Her kan du se org. til amigaen. http://www.opensenses.com/media/bip-amiga.avi
18-06-2007 - 09:46

GOLF - Hole In One

Her kommer en lille resume of mit første Hole In One.

Der er en let brise og solen bager fra en næsten skyfri himmel.
Jeg vælger et 3 jern, da jeg står med et 170m par 3 hul foran mig.
Jeg rammer bolden perfekt og kan se jo tætte den kommer på flaget at det her kan blive godt, den lander ca 1m foran pinden og ruller så stille og roligt helt hen til koppen, hvor den så beslutter sig for at trille i. WEEEEEEEEEEEEEEEEe HOLE IN ONE.
Sikke en fed fornæmmelse, det kunne være endnu bedre hvis det ikke lige var fordi det skete igår aftes kl 2330 på Pebble Beach - hul 5 i Tiger Woods PGA Tour 2006.

Nu har jeg da bare endnu mere lyst til at spille dette fede spil. Nå ja jeg skal ud og golfe på Torsdag så måske lykken vil tilsmile mig der. Det kunne jo være nice med 2 Hole In Ones på en uge.

Købte også lige nye golfsko i weekenden (fik de gamle smidt væk, Nike men de var nu heller ikke så gode at gå i) de er ultra nice at have på, nu når man han en handispasser fod som jeg.
FootJoy Contour
13-06-2007 - 12:07

Xbox Network Guide

Jeg er faldet over denne guide, som måske en anden også kan have glæde af.
Jeg har selv ikke fået læst den endnu, så jeg håber jo på den har løsningen til mit problem med Xbox Wireless Adapter og Dlink di-624+

http://forums.xbox.com/1/6899532/ShowPost.aspx#6899532
11-06-2007 - 20:40

Xbox 360 Wireless Adapter.

Jeg har de sidste mange dage forsøgt, at få liv i min XBOX 360 og en Wireless Adapter, men jeg kan ikke få det til at spille sammen med min DI-624+ router, som der ellers står er compatibel på deres liste.
Jeg har fået en ´lang liste af Xbox Support som jeg skal prøve, at køre igennem iaften for så at se om det virker.( jeg tvivler men håber da så inderligt, for ellers er det da mange penge at smide ud af vinduet).
Jeg vil holde jer opdateret. (wow det lyder som om jeg har mange læsere)
08-06-2007 - 08:54

Golf en dejlig sport

Jeg var en tur på golfbanen igår, og alt i alt gik det jo meget godt.
Efter 7 huller var der 11 point på scorekortet, hvilket i sig selv ikke var prangende, men med et streget hul og et par kiksede putt, så var jeg egenligt godt tilfreds.
Så kommer vi til hul 8, et kort på 3 hul på 120m. En Pitch og et roligt senere var der noteret en Birdie. :) så var der jo lige 4 point extrat il kontoen. Hul 9 (banens sværeste), et par 4 på 345m,  et dejligt hul som går ned af en har en dogleg til venstre. Et godt 5 Jern samt et Perfekt 9 jern senere ligger jeg til endnu en birdie, men en eller anden HAT har ødelagt min bold for den ville ihverfald ikke rulle i men stoppede 1.5 cm til højre for hullet. PAR og 3 point mere, nu var jeg så Even  og var godt tilfreds. Detsværre var kl nu 2215 og det var mørkt at vi ikke kunne spille mere, så vi begyndte turen mod klubhuset og den ØL jeg så sandelig har fortjent efter sådan  en dejlig runde.
07-06-2007 - 08:30

Gears Of War

Lige en kort jubel.
Jeg spillede lige 30min igår i frokost pausen, og det var da med stor glæde at jeg kunne se at man også i Gears Of War har lagt lidt andet gameplay ind end kun løbe skyde stilen.
Jeg tænker her på det afsnit hvor man skal køre bilen igennem den ødelagte by samt fotografere med MEGA blitz (ja måske ikke den bedste formulering, men synes ikke man kan kalde det at skyde dem, nu da de ikke kan tåle lys) Kryll.
Nå men jeg smutter igen.
06-06-2007 - 09:56

Første Blog indlæg.

Ja, så fik jeg så også sådan en internet dagbog.
Jeg forventer at der her kommer små korte indlæg omkring de ting som interessere mig. De er som følger.

Xbox 360
Gears of War
XNA
Grafik
Golf (the real life sport)

Her kommer lige en kort historie om hvordan jeg fik min Xbox360.

Jeg var godt træt af at man skulle opgradere sin PC hvergang der kom et nyt spil, så det endte med at jeg solgte ALT fra min GamePC og købte en NY Xbox 360 på QXL samt Gears Of War.
Siden er der kommet 2 nye spil (DeadRising, Tiger 06, begge brugte) og en xtra trådløs Controller.
Da jeg ikke har så meget tid til at spille (oftest først når konen og den lille er faldet i søvn) tror jeg, at disse 3 spil, kan holde mig igang længe.

Nå men det var nok for mit første indlæg.

MVh
ZexMorf
Følg Xboxlife her