Vinterbird's blog
29-10-2008 - 09:16

Penny Arcade Episode 2

Jeg ved ikke om min krop havde forudset at Penny Arcade Adventures Epiosde 2 ville lande i dag, men det var et perfekt tidspunkt at få en ordentlig omgang forkølelse, så nu kan jeg sidde og hygge mig med det næste afsnit i PA serien resten af dagen.

Jeg glæder mig godt nok til at hoppe tilbage i skoene på min rive bærende dræbermaskine, og jagten på et nyt hus. Episode 1 var et af RPG'er som virkelig fangede mig, specielt fordi gameplayet var langt mere lettilgængeligt end så mange andre normale RPG'er. Ting som at man efter hver kamp fik fuld energi og et aktivt kampsystem hvor man ikke blot har turbaserede kampe, men mere i stil med Chrono Trigger og Paper Mario hvor man kan trykke på knapper for at give mere skade eller modtage mindre skade.

Historien er også utroligt underholdende med massere af fed Penny Arcade humor. Og selvfølgelig er der en masse af de klassiske personer fra PA universet der har gæsteroller i spillene. Alle lige fra Div, Fruitfucker og Ann har alle en større eller mindre rolle i spillet. Der er selvfølgelig også Gabe og Tycho som har deres firma der leder efter mystiske begivenheder fra hele verden.

Penny Arcade Episode 1 har indtil videre været det RPG jeg har været mest underholdt af i år, og selvom nogen synes prisen er høj, så er det hver en krone værd og deter vanvittigt underholdende at bruge en masse timer på. Jeg kan ikke anbefale Penny Arcade nok til alle der er fans af serien, RPG spil eller generelt gode spil. Spil demoen og tjek det, det er et fantastisk sjovt spil.
26-10-2008 - 15:44

Frustrationer uden lige

Hold da kæft jeg er frustreret lige for tiden.

Jeg er i tvivl om mit TV ikke virker ordentligt (se forrige indlæg), mit afløb på badeværelset er stoppet, jeg skal spille Littlest Petshop Wii før jeg kan spille Fable 2 og så har Microsoft valgt at åbne, og lukke, for NXE Early Acess programmet samme weekend jeg er væk fra min lejlighed. Fantastisk !

For at gøre alting bedre er jeg kommet i tvivl om hvorvidt jeg skal vælge Rock Band eller Guitar Hero her til november når de begge lander. World Tour er fristende fordi det kan fås latterligt billigt gennem EB Games og deres trade in tilbud, mens Rock Band er pænere og føles lidt sejere.

Men nu er World Tour lige landet i USA og der er rapporter om at sang delen ikke fungerer ordentligt, trommer der er ødelagte ved ankomst og et forfærdeligt User Interface. Der er langt mere kritik som stille og roligt begynder at komme frem jo flere der får spillet i hænderne.

Hvad fanden skal man vælge? Hvor vil i ligge jeres penge her til efteråret og hvad tiltrækker jer mest?

Og bliver jeg nogensinde tilfreds med mit fjernsyn...
23-10-2008 - 17:28

Problemer med mit HDTV

Tidligere på året investerede jeg i et lækkert Samsung HDTV. R87. Dog har jeg på det seneste bemærket at der er kommet en pokkers masse ghosting på det. Problemet er at jeg først har set det nu, og det er blevet en hel del ghosting der efterhånden er.

Derfor tænker jeg, er der nogen der ved om et TV kan udvikle ghosting med tiden? Altså om der er tale om et defekt tv?



Hvis nogen har nogle intelligente ord at sige om det, ville det være super fedt at høre.
14-10-2008 - 21:10

Give away vinder

Og den heldige der skal til at spille er en af de få som fattede følgende:

PB på Console profilen
2009 spil, ikke 2010 eller 2008. Men 2009.
Kunne gøre det uden at skrive tyve tusinde andre steder og tro det virker.

Så tillykke til Slimjay for at kunne læse og gøre tingene rigtigt. Du får en PB lige om lidt.
14-10-2008 - 10:06

Give away: Call of Duty: World at War beta

Tid til at give ting væk gratis !

Jeg sidder inde med en beta nøgle til Activision og Treyarchs kommende shooter, Call of Duty: World at War.

Beta nøglen giver adgang til multiplayerdelen på Xbox 360 udgaven af spillet, betaen indeholder tre baner og alt det der gjorde CoD4 sjovt.

For at få adgang til beta'en skal du sende en PB på min Console profil (Xboxlife profil, nej tak) med din liste over de tre spil du glæder dig mest til i 2009.

Personen med den liste jeg bedst kan lide vinder en beta nøgle. Konkurrencen løber til klokken 21 i aften.
07-10-2008 - 15:09

Pile of shame

Jeg har et word dokument liggende på min computer, det hedder Pile of Shame og er en liste over alle de spil jeg endnu mangler at spille. Jeg har dog besluttet mig for at nu skal det være slut, om to uger kommer Fallout 3 og meget mere, og jeg vil gerne spille noget indtil da. Så nu skal jeg bruge jeres hjælp, hvad pokker skal jeg vælge ud fra min lange liste:


Super Metroid *
Super Mario World *
Super Mario RPG
Pokemon Diamond *
Exit *
Resistance: Fall of Man
Metroid Prime 3 *
Folklore
Assassins Creed
Stranglehold
.skate
Bully: Scholarship Edition
GTA4
Super Mario Galaxy *
Civ Rev
Civ Rev DS
Star Wars: Force Unleashed
Brothers in Arms: Hell's Highway
deBlob

*Er enten gennemført men ikke 100% eller er halvvejs i dem*

Hvad synes i? Hvad burde jeg plage folk om at jeg skal låne af dem, så jeg kan få spillet et eller andet interessant inden Fallout og FarCry?