Major Oblivious's blog
09-10-2009 - 10:32

Busy .. Busy

Så er det vist på tide at bloggen bliver støvet lidt af igen.. Men som alle andre, så er det svært at få tid til det hele.. Hvad er der sket siden sidst, 3G var så søde at sende en Iphone 3Gs som jeg ikke havde bestilt, hvilket umiddelbart betød en super fed fødselsdagsgave til min lillebror! men da regningen dumpede ind to dage senere, så var jeg godt klar over at træerne ikke voksede ind i himlen, og jeg lod pænt PostDK sende telefonen tilbage ;o)

Jeg har desuden for alvor slået hul på specialet, så hvis der er nogen som har nogle ideer til hvordan de (forhåbentlig) kan skabe en bedre dynamik mellem kulturen i virksomheden og den gældende ledelsesform, så smid en kommentar i bloggen, I am all ears =D Kæmper lidt med dilemmaet kulturen skaber lederen vs. lederen skaber kulturen, Eftersom essensen af "kulturen skaber lederen" vil kunne reducerer specialet til sætningen "you are screwed"

Hjemmebiografen er så småt ved at være færdig.. Små 3 års kamp med min kæreste om at mine gule højtalere er endelig forbi og vi indgik et kompromis, eller jeg satte dem op, og sagde "se - er de ikke pæne" hvorefter jeg fik en opvaskebørste, og lov til at tage opvasken fra nu af.. (Poster billeder om et par uger, så kan I være med til at bedømme om prisen var det værd)

Regner sidenhen at lave en post over mine farvorit apps til Iphonen, syns personligt at det er en jungle, så det kunne være fedt hvis vi kunne dele erfaringer..

PS: Leder altid efter et nyt GamerPic, så hvis nogle har ideer, eller links på Xbox.com smider I dem bare =D

TT

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her