Niki Lauda DK's blog
23-11-2007 - 18:54

Jeg har kigget på en hidsig bil i dag...


Jep, jeg er stadigvæk 100% biltosse og har gået et stykke tid med bilskifte i tankerne. Der var lidt omkring en Honda Civic Type R på gule plader, som jeg dog er gået væk fra fordi jeg egentlig gerne vil have en bil med bagsæder i. Jeg har bl.a. også været lidt inde over Volvo V70 og hvad de elgbiler nu hedder. Men nu er jeg så nået til Saab 9-5 og har i dag været ude hos Saab i Århus for at studere deres biler lidt nærmere og har selvfølgelig også kigget lidt på nettet de sidste par uger.

Hvis det ender med at min næste bil skal være en Saab, er der kun tale om éen model - nemlig 9-5 2.3 Turbo Aero. Bilen har 230 HK og kan chippes til ca. 280 HK. I århus afd. har de en der er chippet og den skal jeg prøve på Søndag. Her er lige et par billeder af en næsten magen til:







Det ser jo ikke helt tosset ud synes jeg og jeg glæder mig meget til at prøve en tur. Prisen på den jeg har set er 225.00,- og er en årgang 2000 uden læder. Men ellers har den alt i udstyr, så som El-sæder, multihøjttalere, ratbetjening, klima og meget mere. Motoren har kun kørt 17.000 km. Fordi nogle af motorerne brænder sammen pga. noget med nogle bestemte olietyper - hvis det sker, får man en ny af Saab helt gratis og det er hvad der er årsagen ved den her, hvilket jo lyder godt nok. Jeg vil selvfølgelig tjekke op på at det er rigtigt hvis jeg endeligt skulle blive lokket til at købe sådan en fætter. 

Det var sådan set bare lige det jeg ville ud med i den her omgang...
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.