SnoobyFreddy's blog
05-08-2010 - 22:48

Traf jeg den rigtige beslutning?

Hey alle på Xboxlife! :)

Jeg er forholdsvis ny her på siden, så vil da gerne lige præsentere mig selv:

- Jeg har tidligere haft PlayStation 3 (i et par år efterhånden), men da tilbuddet om at bytte til en Xbox 360 Slim kom, var jeg solgt! Havde længe overvejet at skaffe mig en Xbox 360'er og så sælge min PS3, men det var aldrig rigtig blevet til noget. Først og fremmest fordi min PS3 250GB Slim larmede (og ja, den larmede!) og så fordi, at et par af vennerne også har Xbox.
- Jeg er tidligere skribent på PSLife, så jeg kender allerede det meste til denne side og nogle af dens funktioner. Jeg bliver dog overrasket over at se, hvor meget man egentlig kan her på Xboxlife - det er squ fedt lavet! :-)
- Lige pt. har jeg kun et enkelt spil til min Xbox, nemlig Forza 3 (og hold da op for et spil - gal, hvor er det godt!). Regner med at købe Red Dead Redemption igen som mit næste spil (havde det jo til PS3, så - på godt jysk - det er jo en anelse træls at skulle starte helt forfra igen). ;-)

Indtil videre er jeg godt tilfreds med boxen. Håber på, at den vil funke lige så længe, jeg får brug for den. Indtil videre har jeg kun problemer med internettet - den hopper af Windows Live Messenger, og så logger den mig nogle gange af Xbox Live, så jeg ikke kan se f.eks. Marketplace...

Hvis I evt. skulle have nogle forslag til nogle Xbox Live Arcade titler, der bare MÅ ejes, så tager jeg da gerne imod forslag :)

Vi ses ude i det store livlige forum!
- Chao! ;)   
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her