Morten Skou's blog
31-10-2008 - 16:43

NXE - New Xbox Expirence #2

Dette er indlæg nummer to omkring det nye Xbox 360 dashboard som går under navnet "NXE". Du kan læse første indlæg her.

Som du sikkert allerede ved, så har det nye dashboard fået et rigtigt flot nyt design. Det hele er super hurtigt, og der er ikke tale om at de bare har lavet det oveni det gamle - faktisk er jeg ikke faldet over noget i dashboardet som havde det gamle layout endnu.

Her kan du se hvordan det nye beskedsystem ser ud - det gamle var også lidt kedeligt at se på.

NXE

NXE

NXE

Juxer

Flot ser det jo ud.

En af de andre ting der kommer i forbindelse med opdateringen til det nye dashboard er, at man fremover vil kunne gå ind på marketplace.xbox.com via sin PC og bestille hvilke ting man vil prøve. Derefter bliver de automatisk downloadet næste gang man tænder sin Xbox 360. Smart!

NXE


31-10-2008 - 13:04

NXE - New Xbox Expirence

NXE

Jeg havde egentlig tænkt mig at holde "fri" indtil på mandag for at få slappet lidt af, men først kom Guitar Hero som bekendt ind af døren, og her til morgen dukkede New Xbox Expirence (NXE) så op på min Xbox - så bliver jeg naturligvis nød til at fortælle om mine oplevelser med det.

Indtil videre har jeg optaget en masse film, som viser lidt forskelligt fra NXE, du kan se dem ved at læse denne nyhed, som bliver opdateret løbende når jeg har optaget noget nyt.

Indtil videre har jeg fået rodet lidt rundt i det nye dashboard og prøvede lige at installere Guitar Hero: World Tour på harddisken. Det er virkelig lækkert, at man nu slipper for at høre på DVD'en der kører rundt - lækkert arbejde af Microsoft dér. Det tager selvfølgelig lidt tid at installere spillet, længden afhænger nok af hvor meget data der er på DVD'en. Det skal selvfølgelig også lige nævnes, at man stadigvæk skal have DVD'en i maskinen for at kunne starte spillet op.

Guitar Hero World Tour

NXE install

Den nye Guide-button menu fungerer også ret lækkert, og det hele lader til at være blevet hurtigere end det nuværende dashboard. Når man som mig har spillet tæt på 300 spil, så kan det godt tage lang tid at hente alle achievementlisterne, men det problem er der ikke længere i NXE.

NXE

Jeg blogger lidt mere når jeg har fået leget lidt mere med NXE.

Opdatering:
Jeg er gået igang med at lave en liste over hvor meget de forskellige spil fylder, når de er blevet installeret på harddisken. Hvis du har NXE, må du meget gerne give en hånd med.
30-10-2008 - 21:45

Guitar Hero: World Tour #1

Guitar Hero: World Tour

Nu har jeg fået spillet en smule Guitar Hero World Tour, og synes lige at jeg ville kaste et hurtigt blogindlæg omkring mine umiddelbare oplevelser med spillet.

Eftersom jeg ikke har fået instrumenterne til spillet endnu, så er jeg godt i gang med at Rocke derudaf med min gamle guitar fra Guitar Hero 2. Det fungerer helt fint, også til de nye features som spillet har at byde på, f. eks. soloerne.

Når man starter en ny karriere op, så har man mulighed for at designe sin egen karakter, sætte navnet på sit band og angive et logo. Derefter skal man ud og søge job, som i mit tilfælde er som guitarist.... og her blev jeg så lidt ærgeligt... sætlisten ligner jo den fra Rock Band 2 til forveksling. Jeg føler virkelig, at det er de samme sange jeg spiller i Guitar Hero: World Tour, som jeg det sidste stykke tid har spillet i Rock Band 2 - hvad sker der lige for det?

De første sange jeg er stødt ind i er (blanding fra Karriere og quickplay):
- Beat It! (Michael Jackson)
- Eye of the Tiger (Survivor)
- Feel the Pain (Dinosaur Jr.)
- The Joker (The Steve Miller Band)
- Living on a Prayer (Bon Jovi)
- No sleep till brooklyn (Beastie Boys)
- One way or another (Blondie)
- Today (The Smashing Pumpkins)

En af de ting som jeg har bemærket og som ganske vel er en ret lille ting, men som alligevel viser at RedOctane har tænkt sig om når de har lavet denne udgave er, at hvis man trykker på "START"-knappen midt i en sang, så pauser sangen naturligvis - men det nye er, at når man vælger at genoptage sangen, så tæller den ned fra 5 sekunder, så man har en chance for at få fingrene sat rigtigt. Detalje, naturligvis, men alligevel en OK ting, som jeg tit har bandet over.

Selve sværhedsgraden lader til at være en tand nemmere end i Guitar Hero 3. Jeg spiller på Expert og har endnu ikke haft nogle voldsomme problemer med at gennemføre sangene. I Quickplay kan man vælge op til 6 sange af gangen, som den så bare fyrer af en efter en - meget rart at man ikke hele tiden skal tilbage til menuen (inkl. loadtider) hver gang at man skal til en ny sang.

Der er jo også muligheden for at lave sine egne sange i "Music Studio". Desværre ser det ikke ud til, at man kan smide en mp3 op og så tilføje akkorder til - det havde måske også været lidt for optimistisk at håbe på, omvendt kan det være at jeg bare har overset det, da jeg ikke har brugt mere end 5 minutter på det.

Jeg skriver et par blogindlæg mere, når jeg er kommet længere ind i spillet.
30-10-2008 - 18:48

Guitar Hero World Tour!

I dag fik jeg endelig mit eksemplar af Guitar Hero: World Tour til Xbox 360, dog uden instrumenter, men dem skal jeg hente på lørdag hos redaktøren fra DailyRush :-)

Men nu ved jeg da hvad jeg skal lave i aften! Hvis du er en af dem der har købt det fra VGP så tilføj mig endelig til din venneliste - bare lige skriv at du er fra Xboxlife.


Guitar Hero World Tour
27-10-2008 - 17:12

Ny telefon, men hvilken?

Jeg plejer gerne at købe en ny mobiltelefon hvert år omkring dette tidspunkt på året, men denne gang er jeg godt nok i tvivl om hvad jeg skal vælge.

Jeg har de sidste 2 år haft to forskellige HTC mobiler, den seneste er en HTC Dual Touch. Problemet med HTC telefonerne er, at de er meget store - dermed sagt, at jeg godt kunne tænke mig en lille fiks telefon, som ikke nødvendigvis kan alt muligt fancy.

Kan det virkelig passe, at der ikke eksisterer en telefon på størrelse med den gamle Nokia 8210, som helt klart har været en af mine favorit-telefoner igennem tiderne? Hvis jeg kigger på Nokia's webside, så ser det ud som om at alle de nye modeller, nærmest er udstyret med 15" skærm og 200GB harddisk samt kæmpe kamera.


Nokia 8210

Mærket er sådan set underordnet, bare den er super lille. Har du et bud på hvilken en jeg bør kigge i retning af, så kast en kommentar! På forhånd tak.
26-10-2008 - 23:05

Monopoly - Xbox 360

Da jeg fik fingrene i Monopoly til Xbox 360 i fredags var jeg super glad. Jeg har altid været stor fan af Monopoly og Matador-spillene, og så derfor frem til endnu et digitalt gensyn med titlen.

Straks da jeg kom hjem, blev spillet smidt i Xboxen og så gik det op for mig at noget ikke var som det skulle være. Min lille larmende Xbox, var pludselig begyndt at larme endnu mere end normalt - det var helt tydeligt at lyden kom fra DVD'en som jeg netop havde smidt i maskinen. Anyways, så besluttede jeg bare for at skrue lidt højere op for lyden og forsøge at ignorere Xboxen der mere eller mindre lød som om at min tandlæge var godt i gang med boremaskinen.

.. to dage og en masse spilletid senere, skal jeg i forbindelse med min anmeldelse lige have tjekket de sidste par ting ud. Jeg sætter den i min anden Xbox og her er problemet det samme - faktisk er det endnu mere tydeligt her. Til at starte med vil spillet gerne starte op, men efter få minutter får jeg den klassiske "rens lige disken"-fejl, hvilket får mig til at flå DVD'en ud af maskinen.

Monopoly Xbox 360 disc unreadable

Ganske rigtigt, så har DVD'en som jeg frygtede, fået en fin ridse hele vejen rundt inde ved midten - den er i en helt perfekt rund cirkel form, og bortset fra denne ridse, er der ingen ting at se på DVD-skiven. Når jeg sætter den i igen, får jeg nu en endnu mere katastrofal fejl: Unplayable Disc.

Efter at have kigget lidt mere på problemet, så lader det til at disken ikke er helt så flad som mine andre DVD'ere. Hvis jeg ligger den på en flad overflade og trykker på den, så kan jeg se at den anden ende vipper op og ned - ganske lidt, men alligevel åbenbart nok til at den ikke er i balance i drevet.

Hvor er det sørgeligt, at et spil som jeg egentlig havde glædet mig til at spille, har måtte lade livet allerede efter 2 dage. Og hvor må skuffelsen dog være stor, hvis man netop har betalt 500 kroner for et spil, og så kommer hjem og får denne oplevelse.

Jeg har snakket med en af mine kontakter hos Microsoft's support, og han nævnte at de på det sidste har fået rigtig mange henvendelser fra folk der har lignende problemer med forskellige spil fra forskellige spiludgivere. Det får mig til at undre mig over, om det ganske enkelt er en billigere, eller dårligere udgave af DVD-skiverne som dem der trykker dem er gået over til at anvende?

Monopoly disc unreadable

Heldigvis har Electronic Arts en mulighed for at man kan betale 100 kroner (eller noget i den stil) og så får man et nyt eksemplar af spillet. Men det er jo langt fra alle distributører der har denne super fine service - det vil dog også være lidt ærgeligt at skulle betale 100 kroner igen, allerede efter 2 dage.

Har du haft lignende oplevelser, så kast en kommentar :)

23-10-2008 - 18:17

Resistance 2 Beta-nøgler

Er du en af dem der er så ulykkelige at eje en Playstation 3 (fik i den?), så kan du nu få en beta-nøgle til Resistance 2 på Console.dk.

Klik her for at se hvordan.
22-10-2008 - 16:50

Xboxlife nyhedsbrev

Vi har i dag igen sendt nyhedsbrev ud til alle som er tilmeldt til det her på Xboxlife.dk, og der er en lækker konkurrence som man pt. ikke kan finde andet sted på siden.

Så hvis du er en af dem der normalt modtager vores nyhedsbrev, kan det være en god ide at tjekke din mail :-)
20-10-2008 - 16:59

Fable 2 - Hvornår er et spil for kort?

Fable 2

Jeg har netop læst Thomas Blichfeldt's anmeldelse af Fable 2 på Gamereactor og synes lige at jeg ville kaste en kommentar - det lader nemlig til at der er lidt uenighed omkring hvornår et spil er for kort. Ifølge Thomas er Fable 2 åbenbart så kort, at det er nævnt som et minus i anmeldelsen - dette kan jeg slet ikke forstå.

Personligt har jeg pt. spillet 90966 sekunder, svarende til over 25 timer - og der er stadigvæk MANGE quests/missioner tilbage som jeg ikke har gennemført. Dertil kommer den tid jeg har brugt i "Pub Games", på at tjene penge til brug i spillet. Og så er der jo den detalje med, at man også skal spille spillet som det modsatte (dvs. god/ond) af det man spillede igennem første gang - det er jeg godt i gang med på min anden Xbox profil, og jeg har da en forventning om, at det tager mindst lige så lang tid som første gennemspilning.

Det er muligvis korrekt, at den del der umiddelbart udgør det for spillets historielinie kan løbes igennem på en 8 timers tid, men alle de andre quests bidrager faktisk til større forståelse af historien. Men jeg synes alligevel at man bør beregne disse ekstra-missioner med, når man anmelder et spil med en så dyb og fantastisk historie som det er tilfældet med Fable 2.

Er et spil på 25-30 timer virkelig så kort, at det bør blive nævnt som et minus i en anmeldelse? Jeg ville da mene at 80% af spil har en levetid på 8-10 timer hvis man udelukkende kigger på singleplayer, hvilket jo er tilfældet her med Fable 2.

Fable 2 stats

Hvad synes du er et "kort" spil? Er 25+ timer for kort til et spil som Fable 2?
18-10-2008 - 18:42

Fable 2 Pub Games Patch workaround

Som bekendt er jeg i fuld gang med at teste Fable 2, og i den anledning er jeg igang med at skaffe flere penge ind via "Pub Games" som kan hentes via Xbox Live Arcade. Ideen er her, at man kunne optjene penge inden spillet udkommer, som man så senere hen kan tage med over i spillet.

Der var til at starte med en såkaldt "Glitch", eller fejl om man vil, i Pub Games, som gjorde at man kunne lave en minimal indsats og stadigvæk vinde penge som om at man havde lavet en maksimal indsats.

Følgende glitch virker i Tower of Fortune spillet:

Det store problem er, at de køre udviklere fra Lionhead nu har udgivet en patch så denne glitch ikke længere er mulig. Jeg har dog fundet frem til en lille workaround, som fungerer på følgende måde:

1) Optjen maksimal antal points for at åbne op for spillet med højeste indsats
Dette gør du ved at trykke på "A"-knappen hele tiden. Det er lige gyldigt om du taber eller vinder - du skal bare køre med maksimal indsats hele tiden da det giver flest points. Når du er oppe på 150.000 points (bemærk at det er points, ikke guld), så bliver der åbnet op for spillet med 150-1500 i odds. Når dette sker går du videre til punkt 2.

2) Nulstil din Xbox's patch-hukommelse
For at kunne udnytte glitchen igen, skal du lige fjerne patchen fra din Xbox. Bemærk at denne funktion fjerner ALLE opdateringer til ALLE spil som du måtte have hentet på Xboxen - men det er jo ganske gratis at hente dem igen. Savegames og lignende bliver IKKE slettet.

For at nulstille den skal du gøre følgende:

Gå ind i System => Memory og vælg harddisken. Tryk Y for at komme ind i "Device options". Derefter trykker du følgende kombination: X, X LB, RB, X, X

Du vil blive spurgt om følgende:

"Do you want to perform maintenance on your Xbox 360 storage device"

Dette svarer du ja til, og alle patches er nu væk.


Nu kan du starte spillet, men HUSK at svare NEJ til at hente patchen - du spiller bare offline indtil at du har penge nok.

3) Scor millioner af guldstykker
Med patchen væk er der nu mulighed for igen at bruge fejlen som gør at du hurtigere og mere risikofrit kan tjene penge.

- Sæt indsatsen ned til det mindste du kan
- Tryk på "A", for at deale og LIGE efter trykker du på "Left bumper"

Ovenstående gør at du satser 1500, men spillet opfatter det kun som 150 fordi den hæver pengene i det øjeblik du trykker "Deal".

Fortsæt med det, lige så længe du gider - eller indtil at du har penge nok (man kan altid bruge flere penge i Fable 2). Når du har fået nok, går du tilbage til dashboardet og starter Fable 2 Pub Games op igen, du bliver spurgt om du vil installere patchen, hvilket du svarer JA til (ellers kan du ikke spille online) - og efterfølgende går du ind og "Merger" din Fabel 2 karakter med karakteren fra Pub Games.

Nu er det jo sådan, at det meste af det man gør, har en konsekvens. Der går rygter om, at hvis man bruger denne glitch, vil ens karakter i Fable 2, komme til at ligne en tyv i starten - nu er du advaret.

Det er uden tvivl den nemmeste måde at få mange penge til brug i Fable 2 - så bare  se at komme igang - spillet udkommer fredag, så du har en uge :-)

Alt ansvar fraskrives i forbindelse med ovenstående forklaring. Vælger du at gøre brug af metoden, er det dermed dit eget ansvar hvis der går ild i din Xbox, hvis Peter Molyneux banker på døren, eller hvis Bungie udelukker dit gamertag fra at spille Halo 3 ;-)

18-10-2008 - 00:22

Fable 2 = Gennemført

Efter at jeg nærmest uafbrudt har spillet Fable 2 siden det blev sat i maskinen i går kl 17.00, er jeg endelig kommet igennem det præcis klokken 00.00.

Da der jo er embargo på til mandag klokken 15.00, må jeg ikke sige noget som helst om det - hvilket også er grunden til at dette blogindlæg er ret kedeligt. I morgen skal jeg teste det i co-op sammen med Valyc.

Det sværeste bliver nok at skrive en anmeldelse uden alt for mange spoilers, men jeg vil selvfølgelig gøre mit bedste for at undgå det.


Hvad har du af forventninger til Fable 2? Har du forudbestilt det? Vil du være god eller ond? Kast en kommentar :)
16-10-2008 - 04:19

Opvarmning til Halo 3 turneringen

Nu er der jo Halo 3 turnering i morgen aften, og da jeg håber på at kunne deltage, ville jeg lige se hvordan mine Halo 3 skills egentlig var. Det skal lige siges at det er MEGET lang tid siden at jeg spillede det sidst. :-)

Halo 3

Du kan læse mere om turneringen her.
14-10-2008 - 15:56

Fable 2

For spilanmeldere er efteråret både en sjov men også hård periode. Det vælter ganske enkelt ind med spil, og ofte bliver vi nød til at være lidt hårde og vælge de spil ud, som vi mener vores brugere helst vil læse om.

I går var jeg som bekendt inde og spille Gears of War 2, og i løbet af dagen fik vi gennemført det. Dermed skal anmeldelsen bare skrives så den er klar til tidspunktet hvor embargoen udløber, dvs. den 3. november.

Dagens anmeldelse bliver som jeg tidligere har skrevet, Saints Row 2. Embargoen på dette spil udløber i aften klokken 22.00, og vi er selvfølgelig klar med en anmeldelse lige der omkring.

Til sidst, så har jeg endelig fået mine fingre i Fable 2. Embargoen på Fable 2 udløber på mandag, så jeg skal lige straks igang med at smide en masse timer i det.

Fable 2



12-10-2008 - 22:18

Gears of War 2

Gears of War 2

I morgen går det løs. Microsoft har de kommende dage, inviteret en del af den danske presse ind for at prøve kræfter med EPIC's kommende titel: Gears of War 2.

Her til aften har jeg været inde og sætte konsollerne op til eventet, og sørge for at tingene nu spiller som de skal, når der i morgen tidlig bliver åbnet op for eventet. Desværre er der embargo frem til den 3. november på spiloplevelserne, så i må vente med at høre nærmere om spillet indtil da.

Da vi tager to personer derind, regner jeg med at spillet bliver gennemført i co-op og mon ikke der også bliver tid til at dyste lidt imod de andre i noget multiplayer - det håber jeg.

Jeg glæder mig i alle tilfælde til at for alvor at prøve spillet imorgen.
10-10-2008 - 20:09

Første anmeldelse af Saints Row 2

Min Xbox buddy from MSXbox-world.com, Rob Cram, har netop publiceret den første anmeldelse af Saints Row 2 - og ganske som forventet, ser karakteren meget lovende ud.

Læs anmeldelsen her.


Her på Xboxlife.dk er vi desværre under embargo til den 14. oktober klokken 22.00 dansk tid, så i kan ikke læse min mening om spillet før da.
10-10-2008 - 14:33

Et objektivt syn på finanskrisen

I disse tider med finanskriser og jeg ved ikke hvad, så er det vigtigt at være objektiv og lave faktuelle sammenligninger.

Fact er at:

Hvis du havde købt for 10.000 kr aktier i Roskilde Bank for et år siden ville du have 64 kr i dag.

Hvis du havde købt for 10.000 kr aktier i Bonusbank for et år siden ville du have 206 kr i dag.

Hvis du havde købt for 10.000 kr aktier i Nanocover for et år siden ville du have 791 kr i dag.

Hvis du havde købt 2.667 Dansk Pilsner for 10.000 kr i Fakta for et år siden og drukket dem, ville du kunne få 4.666 kr for de tomme flasker og kasser idag.


Vurder selv hvor du fremover bør smide dine sparepenge!
07-10-2008 - 00:36

Husk lygterne!

Som de fleste nok har lagt mærke til, er vi ved at skifte over til den mørke del af året. Det betyder selvfølgelig at det bliver mere koldt og tidligere mørkt - hvilket bringer mig til min pointe med dette blogindlæg: cykellygter.

Jeg husker tydeligt hvordan det var dengang hvor jeg selv cyklede rundt, man synes aldrig rigtigt at det var nødvendigt med de der cykellygter - som man enten glemte eller ganske enkelt droppede at medbringe.

"Der er jo gadelygter, jeg kan fint se hvor jeg kører" - kan jeg huske at jeg ofte tænkte, og heldigvis er jeg da aldrig blevet kørt ned. Nu når jeg selv har fået kørekort, er det pludselig gået op for mig, hvor svært det egentlig er at se cykelister der ikke har ordentlige lygter på - for ikke at sige næsten umuligt.

Så sent som i sidste uge var det ved at gå galt for en af de bløde trafikanter, da vi skulle ind over en cykelsti og holde på en parkeringsplads ved Roskildestation. Fyren havde ikke forlygte på og vi kunne derfor ikke se ham. Efter den episode er jeg begyndt at være meget opmærksom på, når folk ikke har lygter på - og det er faktisk rigtig mange der vælger at blæse på deres egen sikkerhed og suse af sted uden lys. Nogle af dem mangler forlygten, andre mangler baglygten og størstedelen mangler faktisk begge to. Måske kommer det som en overraskelse, men man kan også blive kørt ned, hvis man ikke har forlygte på - eksempelvis ved højresving.

Når man som bilist skal orientere sig før eksempelvis et sving, er det ofte få sekunder man kigger i spejlene - og hvis man ikke kan se noget, så er der jo fri bane. Selvfølgelig skal bilister også være mere opmærksomme nu når det bliver mørkt, men cyklisterne kan virkelig gøre meget for at gøre det lettere for os.

Her er et par eksempler på hvor lidt man egentlig kan se i et sidespejl:



Er det dårligt vejr, bliver udsynet ofte endnu værre:



Hermed en opfordring her fra, om at alle der vælger at begive sig ud på de mørke veje på cykel - også lige husker at tage de livsvigtige cykellygter med. Både for jeres egen og andres skyld.

Jeg vil forresten også lige nævne, at de "gode gamle" cykellygter er meget nemmere at se, end de nye dioder der f.eks. blinker og lignende. Det vil sige, at en lygte der lyser godt op hele tiden klart er det bedste valg i mine øjne.
04-10-2008 - 20:42

Oh no, kedsomheden breder sig!

Intelligente folk keder sig aldrig siges der, jeg tror nu at der må være visse undtagelser til dette gamle udsagn. Her på sådan en stille og rolig lørdagaften, hvor jeg for første gang i et godt stykke tid, rent faktisk skal være hjemme - besluttede jeg mig for at spille lidt Xbox. Jeg er stadigvæk inficeret med en lækker omgang influenza, så det passer egentlig udemærket ind i tidsplanen.

Det store problem er dog, at selv om jeg nærmest har alle de Xbox 360 spil som er udgivet + en række af dem der endnu ikke er udkommet, så aner jeg ikke hvad jeg skal spille. Faktisk sidder jeg lidt med den der fornemmelse om at "alle de spil jeg har er kedelige" - kender du det?

Umiddelbart er mine tanker om de forskellige spilmuligheder jeg har noget ala følgende: Star Wars TFU: alt for kedeligt og hack n slash for mig lige nu. Civilization Revolution kræver lidt for meget koncentration og tålmodighed. Pure er der for meget action i. Baja prøvede jeg lige hurtigt, det er faktisk meget sjovt - men for meget af det samme, til at jeg gider at spille det lige nu. Jeg har også haft gang i overvejelserne om de nye sportsspil NBA 09, NFL 09 og NHL 2K9 - fandt dog ud af at sport ikke lige var noget jeg gad.

Lige nu sidder jeg og overvejer Condemned 2 - som jeg nok dropper fordi det med garanti er alt for uhyggeligt. Alone in the Dark, fordi Dennis gerne snart vil have det retur. Nu er jeg  jo ikke Wii-mand, men der er også lige kommet "SimCity Creator" fra Electronic Arts ind af døren - og jeg har altid godt kunne lide SimCity, så det var måske en mulighed. Til sidst er der muligheden for at smide Saints Row 2 i maskinen igen, det kræver bare at jeg skal til at bytte rundt på diverse kabler og det gider jeg ikke.

Har du en ide til hvad jeg kan spille? Jeg har egentlig mest lyst til noget hvor achievementsne bare dukker op en gang i minuttet - da jeg er helt vild med den der "blop" lyd det siger (desværre er jeg "igennem" Avatar) :-)
01-10-2008 - 01:44

Sjov Wii reklame på YouTube

Nintendo har på en eller anden måde formodenligt købt sig ind på YouTube og har benyttet servicen til at lave en ret sjov viral kampagne.

Prøv at se denne video fra Wario Land: Shake it til Wii.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her