SBN's blog
21-08-2007 - 18:36

Ud at løbe.

Da min nye se w580i kiggede ind af døren idag tænkte jeg her til aften at nu skulle jeg sku igang med at ha kondi igen!

Der var engang...
Inden jeg fik mit kørekort og første bil for 2 år siden var jeg faktisk i rigtig god form.
Jeg spillede meget en sport der hedder floorball og løb også ved siden af og ja så cyklede jeg jo rundt til alt, frem og tilbage på arbejde og i skole osv.
Hvert år i Esbjerg er der et løb som hedder Vestkystløbet. Der plejede jeg at løbe "den lange rute" på 9.4 km på omkring 42 min.

Men ak ja, der var engang.

Super minus INGEN kondi!
Jeg var da sikker på at min kondi var bare lidt den samme som den var engang. Men nu er jeg så lige kommet ind af døren og har det som om jeg er ved at få hjertestop af bare at ha løbet under 1,5 km. det er altså virkelig træls! Især fordi jeg har aftalt med kæresten at vi skal ud og løbe lidt sammen, og så har jeg måske pralet lidt med mine tidligere atletiske præstationer (A)

Men det er da os for ringe!
At bare fordi jeg har fået mig en bil så er jeg så fed og doven at jeg næsten starter kadett'en hvergang jeg skal ned til min ven der bor i nr 9 (jeg bor så i nr 45) men der er ikke engang 100 meter imellem os.

Her er det så bare jeg tænker på om jeg er den eneste der totalt har ofret mig selv og min krop bare fordi jeg har fået bil?

Men jeg tager kampen op!
Og fra nu af vil jeg ud og løbe ihvertfald et par gange i ugen til at starte med! Og tror også det er på tide at få købet en cykel og så komme lidt rundt på den os!
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her