Rotator's blog
24-12-2012 - 11:28

Trials Evolution XMAS Winner



Så er vinderen fundet!!!

Blot 13 kommentarer kom ind, men det var alligevel svært at vælge. Repressalier fra Heinstach, løfter om nøgenhed fra Gwindryf og et simpelt "be om" fra iFroxy var blandt de indkomne svar, men vinderen er alligevel blevet ingen ringere end:

LungBruzh

Jeg kan simpelthen ikke stå for chancen for at redde hele hans jul med en lille udvidelse til Trials Evolution. Så tillykke, LungBruzh, koden er på vej i en privat besked.

Til alle jer andre; tak for deltagelsen og glædelig jul.
23-12-2012 - 10:33

Trials Evolution XMAS Giveaway



Nu har vi altså jul igen, det la'r sig ikke skjule...

I den anledning vil jeg bortgive en DLC-kode til den nye Riders of Doom-udvidelse.

Hvad skal der så til for at få den?
Skriv en motiveret begrundelse for hvorfor præcis du skal have koden, som kommentar til dette blog-indlæg.
Den sjoveste, mest originale eller bare mest brunnæsede kommentar udvælges af mig i morgen tidlig.

Så kom frisk, skru de lyriske briller fast og forfat din bedste kommentar nogensinde.
07-12-2012 - 06:50

Tankemylder...

Hvorfor er det altid om natten?

Tanketomgangen fylder dagen mens øjnene er travlt optaget med Xboxlife, Facebook og 9GAG. Armene er beskæftiget med at holde barn og sutteflaske, mens fødderne trommer let på gulvtæppet. Det er ikke de store vidtløftige tanker, der præger aktiviteten. Men når mørket falder på og hovedet rammer puden, så accelererer hjernen op i omdrejninger og alle de ting, man burde have tænkt på i løbet af dagen, kommer pludselig frem:

Hvorfor var det lige at snevejret sendte min bil på markræs i går? Hvad havde jeg gjort hvis ikke svigerfar havde en Landrover med trækspil? Er marken mon frossen nok til at jeg kunne lufte minicrosseren? Gad vide hvor jeg kan få en ny slange til den? Er der en standard for den slags? Hvem bestemmer sådan nogle standarder? Standard, er det ikke en fisk? Eller hedder det en sandart? Er der flere forskellige arter sand? Hvis sand rent faktisk er meget små sten, er det så blødt at træde på meget store sten, hvis man har enorme fødder? Hvad fanden skal lilletåen gøre godt for? Hvorfor har vi stadig negle? Kan man pille næse uden negle? Hvorfor har ørevoks ikke et mere morsomt navn som bussemænd og navlefnuller? Hvorfor har vi en navle? Jeg vil være ligesom Lotte. Hulu Bulu! Hmmm, hvis lyset passerer lige igennem én, så kan man vel ikke se noget? Hvis jeg var usynlig, så ville jeg røve en bank. Men hvordan ville jeg få pengene ud? Ville de blive usynlige hvis jeg slugte dem? Hvor mange mønter kan man have i maven? Hvor ondt ville det gøre at skide en tyver?

Det er utroligt som hjernen går i selvsving, når man prøver at sove...
Følg Xboxlife her