Rotator's blog
31-12-2008 - 09:08

Tilbageblik 2008



Her på årets sidste dag er det på tide at reflektere.

Ganske som det er tilfældet på de landsdækkende TV-stationer i denne tid, så vil også jeg se tilbage på året der gik og de begivenheder der gjorde årets specielt.

Januar var måneden hvor jeg kom under Skou's vinger som skribent for Xboxlife.dk. Måneden hvor jeg naiv og blåøjet mente at jeg skulle skrive tekster der fik pigehjerter til at bryde i brand og spiludviklerne til at overøse mig med gaver og merchandise. Det var starten på året hvor min gravide kone skulle nedkomme med vores første barn og hvor vores fælles økonomi endelig skulle bevæge sig i den positive retning.

Februar oprandt og da Januar forlod os tog den min Xbox med sig. Min ellers så stabile Xbox, som havde tjent mig troskyldigt siden udgivelsen, gav pludselig op og sendte sine tre røde lys ud i tusmørket. Og her kunne Microsoft's service ikke være til meget nytte for i et overordentligt uintelligent øjeblik havde jeg besluttet mig for at min Xbox da skulle være rød. Så jeg måtte gribe fat i læderlappen og punge ud.

Marts kom og jeg ramte de 31 år. Det var også på denne tid at jeg kunne stifte bekendtskab med den mere inkompetente del af Microsoft's support i forsøget på at få slettet mine kreditkortoplysninger. Det er dags dato stadig ikke lykkedes for dem.

April slog sine folder i det kølige danske forår og børneværelset begyndte at tage form. En overheadprojektor, 5 transparenter, 4 sprittusser og en mængde tålmodighed resulterede i at Peter Plys og hans venner nu prydede det kommende barns værelse. Det var også i slutningen af April at jeg, på grund af mere inkompetence, blev den lykkelige ejer af to Sharkoon X-tatic II headsets til halv pris.

Maj var en begivenhedsløs måned hvor min blog kun blev benyttet til endnu en kommentar om vores kære PostDanmark. Faktisk var det først i maj at sagen om de førnævnte headsets blev afsluttet, men jeg gider ikke rette det nu.

Juni var varm og traditionen tro opholdt jeg mig primært indendørs hvor jeg havde gang i den store produktion af signaturbilleder i Photoshop. Halvdelen af året var gået og konens mave blev større og større.

Juli og det var sommerferie-/barselstid. Med en 14 dages tid før ungen skulle ankomme var det tid til at blive færdige med det børneværelse der havde ligget brak siden April. Men sådan skulle det ikke være. Søndagen før starten af min ferie besluttede den lille sig for at nu var der for trangt derinde. Så jeg blev far for første gang og tilbragte de første 4 timer af det nye liv med blot at sidde og kigge på hende.

August og barslen var overstået. Tilbage på jobbet blev jeg mødt af lykønskninger, håndtryk og en fyreseddel. Grundet nedskæringer blev de nødsaget til at fjerne et hold på produktionslinien og jeg var én af de ramte. Perfect timing, thank you very much.

September og arbejdsløsheden startede med bravour. Ny 10mbit fiberforbindelse blev installeret i det lille hjem, så nu skulle der sateme fart på. Men først efter mange lange dages problemer med hastigheden kom der skik på det. Se så bort fra det faktum at vi, med min jobsituation, faktisk ikke havde råd til det. Det er jo et spørgsmål om prioriteter, ikke?

Oktober var måneden hvor det, for mig, mest ventede spil i årevis, Fable II, udkom. Der var ingen tvivl om at det skulle være en del af min spilsamling og stor var glæden da det endelig ankom. Lidet skulle jeg vide at jeg blot 2 måneder senere faktisk ikke spiller det.

November og stadig arbejdsløs. Finanskrisen kradser og virksomheder går konkurs på tur og omgang. Her i Nordjylland er situationen så grel at min fagforening tilsyneladende ser gennem fingre med deres krav om "4 relevante jobsøgninger om ugen", idet der simpelthen ikke er 4 relevante jobs at søge. Selv ikke når man søger 150 kilometer væk, til Århus.

December går stille og roligt på hæld og kalenderen viser snart 2009. Stadig intet nyt på jobfronten og en sparsommelig jul ventede i kulissen. Kun en enkelt gave fandt vej til Brønderslev til juleaften og det var fra svigermor til den lille. Men det er okay, julen er alligevel børnenes fest. Familien kom på besøg i dagene efter jul og da faldt der flere gaver af til det lille myr. Men hun var vist mere interesseret i papiret.

Om mindre end 15 timer så er det slut. Et år med forældrestatus, økonomiske vanskeligheder og gentagne tilfælde af inkompetence skal til at takke af og vige pladsen for et nyt. Forhåbentlig med færre børnefødsler, bedre økonomi og mindre inkompetence.

2009? Kom bare anton, hvis du tørklæde. Du får stokkeprygl!
22-12-2008 - 19:51

Xtival '08 Avatar Contest



Jeg vandt sgu!!!

Under Microsoft's Xtival '08 kørte der en Avatar Look-a-like konkurrence, hvori man skulle modificere sin avatar til at ligne en kendt.

Jeg legede lidt med de forskellige outfits og ansigtstræk og endte med en Phil Collins der var så god at min kone kunne genkende ham. Sendte den ind til konkurrencen og fik i dag en mail om at jeg har vundet.

Aner ikke hvad jeg har vundet, mailen nævnte bare en "Goodie Bag", men de bad om min t-shirt-størrelse, så mon ikke der er en t-shirt i bag'en?

Jeg ved heller ikke præcis hvor mange vindere der er udtrukket i verden, men mon ikke det er et par stykker.

Det bliver ihvertfald spændende at modtage min præmie engang i slutningen af januar. Desværre har jeg siden konkurrencen sluttede slettet den avatar, så jeg kan desværre ikke fremvise den her :(

*edit*

Fandt lige frem til lidt oplysninger omkring indholdet af Goodie Bag'en:

Så vidt jeg kan forstå ud fra den tyske side jeg fandt så skulle bag'en indeholde et 12 måneders Live-abonnement, spil, tilbehør og en t-shirt med min vindende avatar på. Så om en måneds tid kan I få den at se :D
Følg Xboxlife her