Prozel's blog
08-03-2014 - 19:53

XBO, kalibrering og Ghosts

I Februar på mit første skoleophold (er elev hos Scania A/S), finder jeg ud af, at de seks måneder, jeg har været der, har jeg fået for lidt i løn. Lidt opkald frem og tilbage til min chef, HR og HK resultere i, at den bliver rettet, og det jeg mangler, ryger på næste lønseddel. Lækkert.

Som den spiller, jeg nu er, beslutter jeg for at bestille en Xbox One, da jeg skulle have den før eller siden. Dead Rising 3 havde jeg kigget på længe, og ligesom sidste generation, skal jeg have alle konsoller.

So far er jeg mere end tilfreds. Jeg har spillet betydeligt mere på den end min PS4. Det skyldes spillene, controlleren (<3) og nogle gode venner, som også havde købt en XBO.

Kalibrering

Da jeg først smed DR3 i, var jeg ikke særlig tilfreds med kvaliteten på billedet. Det viser sig, at det GAME-mode, der er på Philips TV, er noget værre bras. ALT for høj kontrast, lys og skarphed. Lidt justeringer on the go, og så fortsatte jeg ellers.

Jeg opdager, at under Display på XBOen, kan man kalibrere skærmen, hvilket har gavnet en del. Det betyder også, at jeg har lært om crushed blacks, som kan fremkomme, så det er jo fint.

Man jeg bliver jo bidt at det lort, så jeg fandt denne guide: http://lifehacker.com/5858625/how-to-calibrate-your-hdtv-and-boost-your-video-quality-in-30-minutes-or-less

Efter lidt justeringer frem og tilbage, og jeg tør godt sige, billedet står så godt som det kan, vel og mærke uden jeg skal have mulvarpen frem. Det er super lækkert at se på nu, og kan tydeligt mærkes i Ghosts, hvor jeg havde svært ved se modstanderen på lang afstand. Ikke længere!

Ghosts

For satan da, CoD, hvorfor kan jeg ikke lade dig være? Jeg købte PS4 versionen og spillede lidt med KANO, hvilket var fint, men for satan hvor er de maps ringe. Virkelig, det er rent opkast. Resten af spillet er egentlig okay, men det bliver nok aldrig en favorit.

Solgte dog PS4 versionen (Undskyld tue69 og Cena!) og fik XBO versionen, og det kører egentlig bedre, da jeg spiller bedre med controlleren, og billedet er MEGET bedre (har kun brugt GAME mode PS4).

Det var en, indrømmet, kedelig update herfra. Vi kneppes ved!

TL;DR: Money in the bank, fuck game mode på Philips, kalibrer dit tv og fuck mapsne i Ghosts!


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her