Prozel's blog
12-08-2013 - 22:06

Energidrik - Light version!

Så er jeg tilbage for en kort bemærkning, meget kort endda. I og med at jeg pt. leger med at spise få kulhydrater er jeg nødt til at skære det overflødelige fra, desværre betyder det mine elskede energi drik.

Som sagt er jeg en kælling, der ikke kan drikke kaffe endnu, så mit koffein fix må kommer fremover fra light-substituterne af de energiske drikke. Vi kører.

 

Blev nævnt i forrige indlæg, og intet har ændred sig meget. Sød på den klamme måde ift. de andre. Frarådes.

kcal: 45


Cults light version er betydelig bedre, men kan desværre også blive klam, hvis man drikker en halvliter-dåse. De er dog de billigste af de muligheder, der er, sammen med Cult Cola. Apropos..
kcal: 1

 

Cult Cola er i forvejen en tynd omgang med for meget kulsyre, og light versionen er bestemt ikke bedre. Smager næsten af dansk vand. Frarådes.
kcal: 1


Vinderen til min store overraskelse er Red Bull, som jeg næsten tør sige, smager bedre en originalen, som jeg personligt aldrig har været fan. I modsætning til Cult Light, kan man sagtens kører et par stykker ned uden bliver klam. Ærgeligt at skidtet er så pokkers dyrt. Eurospar har dog dem til en 10,- denne uge.

Jeg venter stadigvæk på favoritterne fra Burn energy smider deres bud på gaden, hvis den dag dog kommer, men indtil da nøjes jeg med Red Bull, med en Cult i ny og næ. Slå på tråden, hvis jeg har glemt nogle.

kcal: 3
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her