Prozel's blog
14-12-2012 - 00:33

Energidrik - Fordi jeg hader kaffe!

Jeg er stor fan af energidrik. Jeg drikker det aldrig for at holde mig vågen, det har jeg stadigvæk til gode, så allerede nu undskylder jeg for min misvisende overskrift.

Nå, men jeg drikker stadigvæk meget af det stads, og nu vil jeg give et lille review af dem, som jeg har drukket tilpas mange af.


 

Vi starter med en dansker, nemlig Cult RAW. Det som skiller den ud fra de andre er den sur-søde smag, den har. Den sure smag er meget kort, men nok til at bemærke det, når man tager en slurk. Ellers er den ret sød og minder meget om andre. (X-ray, Hustler mf.)Næste stop er Cults cola variant, som kom et par år siden. Jeg kan egentlig rigtig godt lide den. Den skiller sig tydeligvis ud fra de andre. Dog er mit problem, at det er en cola, og selve cola smagen er lidt tynd ift. Coca Cola og Pepsi, og det er en skam.


 

Da Burn kom frem var jeg egentlig ligeglad med den. Antog blot at det blot var en kopi og ignorerede den. Det skal dog siges, at det var dengang jeg ikke drak energidrik særlig tit. Først da Morten Skou med hans blog om Burn Day fik jeg interesse for deres produkter.

Nok om det. Den almindelige Burn er ganske god, problemet er dog, at den er virkelig sød, og det kan sikkert få mange til at fravælge den. Jeg har ikke så meget imod det selv, men jeg vælger den som regele ikke.. pga. den kære broder!Burn Day ER KONGEN! Uden tvivl den bedste energidrik, der findes. Det var Burn Day, som fik mig interesseret i engeridrik. Det er med alsandsynlighed grunden til, at jeg skriver denne blog nu. Den er unik i smagen og er ikke sødere end sodavand. Jeg har til dags dato ikke mødt en, som ikke kunne lide den.Gode gamle Hustler er hvad jeg tror mange forbinder med smagen af energidrik. Den er god, og så er den billig. Energidrik er som ikke billige, men tre pakker af 36 i alt koster kun 100,- ved grænsen, og alene derfor elsker jeg den.
 Booster er virkelig elendig. Smager af knust Dextro tabletter rørt op med vand. Frarådes! 

 
Vi slutter med X-Ray. Problemet med den er, at den ligger under Hustlers niveau i smag, eller på lige fod hvis de er iskolde, men den er ikke billig. Den skal forestille discount udgaven af energidrikken, men det synes jeg ikke prisen afspejler. Min lokale Kvickly har dette faste tilbud: 2 x Burn af 0,485ml for 25,- og 4 x X-Ray af 0,25ml for 20,- kr. Altså kun 5,- kr. mellem hvad jeg ser som discount og så energidrik af langt bedre smag.


Til trods for at jeg har været spade, da jeg slet ikke har beskrevet smagen mere præcis (læs: kan ikke), så stopper vi her.  Vinderen er dem allesammen, hvor Burn Day dog tager den definitive første plads, og Booster forbliver taberen.

Ingen Red Bull nej, da det ALT for dyrt, og derfor aldrig drikker dem. 

Beklager fejl og alt det der. Hvad er din favorit energidrik?

EDIT: Glemte helt Monster!

 

Den originale Monster er helt okay, men lider samme problem som den sorte Burn, den er alt, alt for sød. Personligt skal den kun drikkes, hvis den meget, meget kold.

 

Oh boy, den blå Monster. Jeg købte fordi jeg tænkte "Hey, light og energidrik, hvordan kan det gå galt!?" well... det kunne det så. Den bliver hurtig klam, kold eller ej. Frarådes! 
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her