Prozel's blog
17-06-2012 - 11:37

Castlevania: Lords of Shadow
Det gode ved spillet:

Hack n' slash elementet fungerer som det skal. Kæde-i-kors våbnet (aka combat cross) har mulighed for massere comboer, som kombineret med forskellige items og relics gør, at man kan køre sin helt egen stil. En ting som jeg påskønnede, var længden på spillet. Spillet fylder 2 dics på xbox version, hvilket selvfølgelig det oblikatoriske skift mod en spillelængde på godt 12 timer, vil jeg tro, hvis man spiller i normalt tempo.

Historien er lidt cheesy men fungerer udemærket. Personerne samt fjender er derimod rigtig godt i og med at man møder en masse forskelligt, og ikke bare det samme i nyt skin. Det bedste ved hele pakken er at platforming og puzzle elementer også har fundet vej ind, hvilket gør spillet en anelse mere fordøjeligt. Til sidst skal bosserne have stor ros, de er fandme iorden!

Det dårlige ved spillet:

Frameraten er pinlig dårlig. Om det er på Xbox eller PS3, om det er installeret eller ej, så forbliver frameraten elendig men for det meste ses det kun i store områder og cutscenes, dog stadigvæk pisse ærgeligt. Til trods for at jeg gav plus ved platforming, så er der alligevel nogle levels med så elendig 3D-platforming, at det får Bubsy 3D til at virke som en klassiker. Der er desuden ret mange QTE, så hvis du hader dem, så er det ikke noget for dig. Jeg har dog intet imod dem.Jeg giver spillet fire ud af fem mulige Jørn Ege'er. Hej hej.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her