prowdD's blog
21-04-2008 - 10:54

Hvad laver jeg for tiden?

Hvad er der sket siden sidst - hvad er blevet indkøbt og hvad er blevet overset? Hvordan har tingene fungeret og hvordan ser de ud nu?

Først og fremmest vil jeg gerne fremvise et par mobiler, som jeg har gået i kigget efter et godt stykke tid. Det viser sig nemlig sådan, at min Samsung G800 ikke er så djævlens fantastisk alligevel. Tidligere har jeg haft fingrene i iPhone, LG Viewty, Nokia 8800 Sirocco, Nokia 8600 Luna og så videre..

For hurtigt at opremse problemet med min pågældene telefon, er det ganske enkelt at den er for klodset. Med en trykkelse på knap og nap 2 cm, er den for stor til mig. Endnu et hastekøb har slået fejl..

For hurtigt lige at introducere min mobiltelefon, får I her et billede.


Samsung G800
Jo, den er skam flot. Synes jeg i hvert fald selv, men er bare for stor og klodset..Derfor har jeg nu valgt - at den skal sælges. Har allerede fået øjne op for nogle nye mobiltelefoner, men spørgsmålet er nærmere betegnet - hvilke?

På dette tidspunkt hungre jeg ufattelig meget efter Nokia 8800 Arte, men ved ikke om jeg har lyst til at bruge så mange penge på en mobiltelefon igen. Jeg ved at jeg bliver ufattelig trist, når første ridse indtræffer.

De tre telefoner jeg har slået øjne op for er følgende:


Nokia 8800 Arte                         Sony Ericsson W960i                 Sony Ericsson W910i
Arte         W960i         W910i


Den største grund til at jeg har valgt disse mobiler, må siges at være designet. Desværre forholder det sig sådan - at den mest eftertragtet er selvfølgelig den dyreste og runder en pris på lidt over 7.000 kr. Det er selvfølgelig Nokia 8800 Arte.

Nu er det så jeg gerne vil have nogle kommentare på de følgende tre telefoner, samt mulige oplevelser af dem.

EA

Nå, men tilbage hvad jeg ellers går og glæder mig til. Jeg skal med til EA-Play event på lørdag, sammen med Morten Skou, Rotator og Tue69. Det bliver et event jeg ser meget frem til, da der først og fremmest skal nydes en lille mængde alkohol (læs: stor mængde..).

Derudover er det også mit første rigtige 'gaming'-event, så jeg glæder mig til at se hvad EA har at tilbyde.

Fortsat god dag - og tak fordi du/I kiggede forbi.

Steffan Asp Møller,
prowdD.


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her