prowdD's blog
19-12-2006 - 08:13

Gangster ?

Det var en kold og stormfuld aften.. Kunne mærket blodet pumpe i årene, mens alt det veltalende gangstersprog røg ud af munden på mig.. For at kunne stoppe det, inden halvdelen af banden fra East-side og halvdelen fra West-side, kom og voldsmadret mig, tjah - så måtte jeg hellere få sat en stopper for min gangster trang...

 

Blood in - Blood out!

 

1: Blood in Blood out! 

Jeg lagde ud, med konge filmen inde for det groteske gangster marked. En film som Blood in Blood out, er simpelthen en film af sådanne en kaliber, at det næsten vil siges at være pinligt, ikke at have set filmen.

Filmen handler, om tre venner (Generalt?), 2 af dem er i familie  og den anden er en rigtig god kammerat. Navne står mig desværre lidt kolde på dette tidspunkt, så lad os kalde fyren tv. Marillo, m. Macho og th. Bonja.

Bonja, er røget tilbage til sin Mor, som lever sit liv i Mexico, efter at han tæsket sin far. Han møder sin fætter, da han lander i Mexico. Han vil gøre alt for at komme med i deres bande, der går ved navnet "Vatos Loco". Hvilket vil sige; "Vildt sindsyg". Marillo, har et stort talent inde for kunst, og har fået et stipendium, til college. For at fejre det, tager han ud med en halv-flot señorita, og vil feste lidt igennem.

Den lokale bande, syntes dog ikke om idéen og ved et mindre "uheld", kommer det til at brække ryggen på Marillo..

Dette vil "Vatos Loco" selvfølgelig ikke finde sig i, og nu starter krigen..

Karakter: 9,5/10


Blow!

 

2: Blow!

Endnu en klassiker, blev klasket i dvd'en og nu skulle en endnu bedre aften fortsætte. En film med skuespillere som Johnny Depp, Penelope Cruz og Franka Potente, er aldrig noget, som kan gå helt galt.

Vi starter i det tidlige "groove"-miljø, hvor Johnny får idéen om, at Hash egentlig godt kunne indbringe nogle penge. Han tager derfor en tur til Californien, sammen med sin trofaste ven "Tuna".

Der går dog ikke længe, for at han får øjne op for det "nye" indbringende narkotika.. Nemlig, kokain.

Det viser sig, jo mere og mere at Johnny går solgt, jo større og større doser tager han selv. Et vanedannende produkt siger I? Det kan du bide dig i armen på. Aldrig først har jeg set en så "komisk", spændende og stadig realistisk film. Syntes den er på et ganske højt plan, for sig selv - i sin egen kategori. Er bange for, at skrive mere - hvis der nu skulle sidde en uheldig person herinde, som ikke selv har haft glæden af, at få set denne gode film. Så mine mund er lukket med syv segl, og glæd dig!

Karakter: 9/10

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her