prowdD's blog
29-05-2007 - 14:55

Fatboy ?

Som nogen af Jer måske ved, har jeg gået de sidste par dage og kigget meget på de fantastiske Fatboy. Til dem af Jer, som ikke har hørt om dette produkt, vil jeg indsætte et par billeder her..
Som I vel allerede nu kan se, er dette en kæmpe sækkestol. Ikke “bare en sækkestol”, som en del af Jer nok vil tænke. Næ nej, dette er det mest ultimative dovendags-stol. Har aldrig oplevet noget ligende, som første gang jeg klaskede mig ned i sådanne en djævel. Forhulen hvor var/er det godt - har endda smuttet ud til IDEmøbler et par gange, for bare at sidde i den, i sølle 10min.

Nå, min blog skulle handle mere eller mindre om min nye ide. Jeg går med tankerne, at sætte mine sofaér til salg – og smide mit glasbord ud. Ganske enkelt købe 4x Fatboy Original (de store), og et lille bord. Render bare med den tvivl, om jeg ville blive træt af det - når der ingen kommer en, man skal flytte sammen med, osv. osv. osv.

Derudover er dette også en satans dyr karl. 1799,- mine venner. Pr. stk!

Har lige nogle få spørgsmål, jeg vil bede jer om at besvare - og selvfølgelig er andre kommentarer velkommen.

• Hvad syntes du om Fatboy - og har du evt. prøvet den?

• Kender du et sted, hvor de kan anskaffes billigere - evt. hvad udlandet?

• Hvordan lyder min idé, i dit hoved?

• Hvis jeg finder vandpiben frem, spænder op for konsollen og klasker noget 100% vol. surroundsound til, ville De så besøge mig? :)

- Vil lige bruge det sidste stykke I min blog, til at give nogle forskellige specifikationer om produktet:

 • Tidligere har danskerne kendt den som en sækkestol. Men den gamle sækkestol har fået en gedigen ansigtsløftning og spås nu en overvældende genfødsel med indflytning i mange danske hjem til følge.
 • Man kan sidde på den. Ligge på den. Slappe af til en god film på den. Eller lade børnene flytte rundt i huset på den som hoppepude. Og så er den blød og former sig fuldstændig efter ens kropsbygning. Mulighederne er mange, specielt fordi Fatboy The Original måler 140 x 180 cm og derfor er stor nok til, at man ikke bare 'falder af '. Man kan synke ned og blive eet med den for en stund, hvis man skulle ønske det. Fatboy The Original tager godt imod alle og pynter som boligtilbehør.
 • Fyld: Krøyerkugler ca. 400 liter
 • Materiale: Bævernylon
 • Mål: 140x180 cm

 • Tak fordi De kiggede forbi, og håber I overkommer mine grammatiske fejl, stavefejl og lign.

  Skriv venligst en kommentar, ligemeget om De har lyst til at besvare min spørgsmål, eller om De bare vil ligge en kommentar om min ide. Alt er velkommen.


  Del denne artikel:
  Kommentarer
  Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
  Følg Xboxlife her