prowdD's blog
20-03-2007 - 11:35

Nokia 8800, Sirocco Edition - Anmeldelse.

Før vi begynder
Ja, som lovet - så ville jeg skrive en lille anmeldelse af dette vidunder af en telefon.

Dette er min første anmeldelse af noget som helst, ville jeg mene. Så hvis der kommer noget manglende information eller ligende, vil jeg bare bede jer om, at skrive en kommentar - og så skal jeg hurtigst muligt besvare jeres spørgsmål.

Indhold
Selve indholdet i telefonen, er ikke noget at skrive hjem om. Tværtimod. Den har “Det meste tænkelige“ en telefon, kan have i sig. Et 2 megapixels kamera, gprs, alarm, java, temaér og lommeregner. Selvfølgelig har den en masse mere - men har ikke i sinde, at remse op - hvad der er at finde i telefonen. Vil bare give Jer, læsere, et indblik i, hvad denne telefon har at tilbyde. Hvis du er en "teknologi-nørd", der går udelukkende efter, hvad denne telefon har at tilbyde inde i, så hold jer langt væk fra den.

Men kan ikke sige, at man er blevet snydt. Der var nemlig en model, inden Nokia 8800, Sirocco Edition. Nemlig Nokia 8800. Den havde absolut intet i sig. En 0.5 megapixels kamera - det burde sige lidt. Alligevel lå den på en nypris af 8000kr. Skræmmende, men sandt.

Design
Ja, som det nok ikke kommer bag på nogen af jer, der har læst mine tidligere blogs ang. denne telefon, er jeg forelsket i designet. Dette elegante og yderst stilrene design, har ramt plet for mig. Den fungere yderst perfekt, med det sort alu, saphir glas og de utrolige små knapper.

Lad mig advare med det samme, har du en smule tykke fingre, så test først og fremmest og du kan ramme knapperne på denne telefon. Den er ikke butte-venlig.
Men som sagt, et rigtig lækkert design - og skal være en top prioitet for at anskaffe sig sådanne en telefon.

Vil dog også påpege at telefonens glas, er saphir glas. Utroligt lækkert. Dvs. der er absolut intet - der indgår i en normal daglig dag, der kan lave ridser i din telefon. Hvilket betyder utrolig meget for mig. Dér er ikke noget værre, end at få en telefon i hånden, hvor du knap nok kan se teksten - fordi den er så ridset. Thumbs up.


Tilbehør
Som læst tidligere i mine blogs, fuldte der en masse godter med. En normal mini oplader til telefon, en bordoplader i sort alu., for at følge yderst gennemførte design, et bluetooth headset - som er lille, kompakt og fungere rigtig godt, en ekstra batteri - som kan oplades i bordopladeren, smart.

Der er software cd - en manual til headsettet og til telefonen. Det hele kan ses på billedet neden under. Fantastisk.


Konklusion
Er du ude efter en telefon, med et alt for lækkert design - som du bare ved at du skal have, så er dette en telefon for dig. Dette er ikke en telefon, man skal købe - for at få en masse spændende lækkert indhold. Der kunne min gamle W810i meget mere. Men jeg er en design-freak.

Så der vil være en masse delte meninger om denne telefon - indlysende. Er man først hooked på den, er den svær og opgive. Jeg er lykkeligere end nogensinde før. Dette har været det helt korrekte valg for mig. Så fra mit vedkomne vil jeg give denne telefon, denne karakter.

9/10


Ps. der tages forbehold for stavefejl. Er på arbejde, og har ikke haft tid til at kigge den igennem. Tak.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her