Paradoxem's blog
17-08-2007 - 00:19

Derfor valgte jeg Xbox 360.

Jeg har siden mine helt unge dage, dengang i 1990'erne, være glad for at spille. Jeg hoppede på konsolvognen med en gammel nintendo (den før 64'eren) som jeg havde fået i julegave. Den blev dog hurtigt kedelig, og jeg fattede interesse for den dengang splinternye Playstation (ja jeg har været på forrædernes side ^^ ) som havde en del bedre grafik, og en masse gode actionspil for sådan en lille knægt som mig.
Senere blev den så udskiftet med en Playstation 2, som jeg skaffede en kold vinterdag for mine hårdt tjente (fødselsdags) penge. Den brugte jeg en del år på, og forfærdelig mange penge, men ikke desto mindre, formåede den at give underholdning jeg så desperat hungrede efter. Men en dag skete det, at en ven og jeg var hjemme hos en gut, som tilfældigvis havde en Xbox. Jeg kendte ingen der ejede dette monstrum af en elektronisk kasse, men spillene synes nu aligevel at fange mig. Så lå der det her såkaldte "Halo" som vi lige prøvede, og siden da, må jeg indrømme at jeg har været bidt af Xbox.

Der gik noget tid endnu, men da min gamle PS2 døde, måtte jeg jo erhverve mig en ny form for underholdning, og det var ikke svært at vælge hvilken.. Xbox. Siden da er mange år og gode spil gået. Jeg stoppede i en længere periode, og gik i stedet over til PC (som jeg også har kært ) da flere af mine venner brugte denne platform. Jeg må indrømme at have glemt min xbox i en del tid, men da en af mine venner, en ret hærdet PS2 fan, købte en Xbox 360, vakte den atter min opmærksomhed. Jeg kunne mærke nostalgien, da jeg atter sad foran et fjernsyn med en controller i hånden, og nej hvor den passede godt :D. Endnu engang måtte jeg gribe pengepungen, eller rettere låne mig fattig, for at købe en Xbox 360. Spillene til 360'eren var anderledes, men også sjovere. GoW med sin, for mig, revelutionerende må at skyde og gå i dækning på. Crackdown med sin frie verden, og mulighed for at udforske den på en måde, som var umulige i mange andre spil.
I dag er jeg overbevist om, at jeg aldrig vender tilbage til PS, men PC'en kan jeg nu ikke helt holde mig fra, og jeg bruger stadig meget tid foran denne. Men konsol (og xbox) vil for mig altid være noget helt unikt.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her