palnatoke's blog
12-07-2007 - 12:37

WiC Beta #1

World in Conflict beta #1 Foerste Indtryk

Efter to dages forsinkelse, fik jeg lov til at downloade betaen.

Idag var den faerdig.

Jeg starter spillet op, og som det foerste gaar jeg ind under instillinger, for at saette oploesningen op, der er der en lille knap der hedder benchmark. jeg trykker paa den. og finder ud af at jeg koere med 11fps i gennemsnit :S

Paent nederen, saa saetter jeg nogen af grafik instillingerne ned, da mange af dem stod som high :)

Nu koere jeg i gennemsnit med 30fps

Anyways, paa nuvaerende tidspunkt har jeg kun vaeret tutorialen igennem.

Og mit foerste indtryk da tutorialen var loadet var "Hold da kaeft, slaa mig og kald mig Karen" for selv paa de meget lave grafik instillinger ser grafikken simpelthen imponerende ud!

Jeg har aldrig vaeret meget for tutorials, da jeg ikke kan lide at en irreterrende mand/dame staar og siger hvad jeg skal goere, for i alle strategi spil er det jo det samme aevl de siger, "Saadan styrer du kameraet, bla bla bla"

Det er lidt det samme Watson (navnet paa ham der guider dig) siger.

Meget af det han siger er kedeligt, og man ved det godt i forvejen, men saa er der saadan noget som kameraet, det er faktisk rart at faa en guide til hvordan man styrer det,

I det fleste RTS spil flytter man rundt paa skaermen ved at koere musen ud til kanten i skaermen, Saadan forgaar det ikke i WiC, Her bruger du DAWS knapperne til at bevaege kameraet, og naar du koere musemarkoeren til kanten af skaermen, saa drejer kameraet i den retning, hvilket betyder at du kan se fra lige den vinkel du har lyst til.

Det har ogsaa den fede funktion at naar du drejer paa musehjulet, saa saenker/haver kameraet sig mod/vaek fra jorden, hvilket betyder du kan se dine units helt taet paa :)

I de fleste RTS spil, forgaar tutorialen saadan at du faar af vide, hvordan du styrer kameraet, og saa gaar du videre til det naeste.

I WiC faar du foerst af vide hvordan man styrer kameraet, og bagefter skal du saa vise at du kan finde ud af det, ved at styre kameraet gennem nogen roede ringe, lidt ligesom et FPS spil :)

Resten af tutorialen er egentlig ligesom i alle andre spil, saadan bevaeger du units, saadan bruger du special abilities, saadan kalder du paa reinforcements osv.

Det jeg altid har hadet ved tutorials er, den speaker som, fortaeller hvordan du skal goere, det er altid saa kedeligt at hoere paa. og stemmen koere altid i et langsomt tonefald saa alle kan forstaa det, ELLER ogsaa er det saadan en typisk army stemme som naermest raaber af en.

I WiC er det ogsaa army stemmen, og det bliver ogsaa lidt kedeligt at hoere paa.
MEN
i WiC har de sat smaa jokes ind, det har jeg oplevet foer i andre spil, men jeg syntes stadig det er sjovt, og der burde vaere smaa jokes i alle tutorials.

Tag fx den her, man skal til at laere at bruge artelleri abilitien, og saa siger han:

Okay, today you are going to use the armys finest artillery, and im not talking about whats between your legs :D

Hvis der er interrese for det, kan jeg evt poste nogen screenshots senere idag :)
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.