makaus's blog
12-09-2010 - 13:10

DM i FIFA 10 – Skuffet, også alligevel ikke.

Lige siden billetten blev bestilt, har jeg gået og ventet spændt på at komme afsted, og trænet ihærdigt(forgæves).

Endelig kom dagen så, kl. 07:30 ringede uret, det var tæt på ny rekord, selv på en hverdag. Jeg tog afsted sammen med en kammerat, vi mødtes ca kl. 09:30, bussen kørte kl. 09:45. Så glemsom som jeg nu er, glemte jeg jo alt om underholdning eller musik til den lange tur mod København, heldigvis kom jeg til at hente programmet "Angry Birds" til min iPhone én uge inden afgang (det bedste og sjoveste spil til iPhone). Det spil reddede min tur, tak Angry Birds.

Vi ankom til Enghave station kl. 11:50, plus minus et par minutter, så der var massere af tid til at lure taktiker(not) og spille nogle af de mange andre spil som var stillet op, hvis der altså ikke var kø til alt, og når jeg siger kø - mener jeg KØ! Det var ikke til at komme til noget, og slet ikke det helt nye og stadig ikke-udkomne FIFA 11.

Klokken nærmede sig spilletid, ifølge billetten, som viste 13.00, men eftersom der var lidt forsinkelse, kom vi først i gang kl. 13.30. Jeg var pisse nervøs og nervøsiteten gik ikke længere væk, jo tættere vi kom på, tværtimod - den kom tromlende lige imod mig, lige inden første kamp.

Første kamp forløb fint, jeg havde overtaget, chancerne og scoringerne. Jeg tror jeg havde 3-4 chancer som jeg ville have scoret på, hvis jeg sad hjemme og uden nerver, derudover ramte jeg stolpen 2 gange, lige efter hinanden. Anden halvleg gik lidt bedre, chancerne blev til mål, og målene blev til 2. Første kamp: 2-0.

Anden kamp forløb også fint, set på resultatet, vi begge havde meget store afbrændere, på vores utallige chancer. Men jeg kom heldigvis bedst fra start, og får scoret hele 3 mål i første halvleg. Intet pres, og anden halvleg blev spillet på mine præmisser, lige indtil han valgte og score 2 mål på ingen tid, og med 5 minutter igen, scorede jeg yderligere et mål.  Anden kamp: 4-2.

Som i de 2 første kampe, havde jeg hverken hørt eller set noget til mine modstandere før i dag, men det skulle der laves om på i løbet af dagen.. Men den tager vi til sidst. Tredje kamp, hvilken kamp?! Jeg kom, jeg så, jeg tabte. Min modstander var mig så overlegen, at jeg har set magen, han så de afleveringer jeg ikke havde set endnu, han stod i vejen for alt, ingen chance overhovedet. Han var godt nok god, hans defensiv var suveræn, og ikke til at bryde, jeg synes eller min offensiv plejer at være ganske god. Skuffet som jeg var, røg jeg ud af turneringen alt for tidligt, og tidligere end jeg selv havde regnet med. Men det skulle der være en meget god grund til. Tredje og sidste kamp: 0-5.

Maden som vi skulle have haft på vores madbillet, var udsolgt, god stil! Så det blev til en vand - vand billet, i stedet for mad - vand. Nå, eftersom ingen af os gik videre, og der ingen mad var, vandrede vi ned til nærmeste bank, så vi kunne få os noget mad, af de 20 grillbarer og restauranter, som der var inden for de første 500m ned ad Vesterbrogade, skulle én vælges ud, vinderen blev Chicken Express, god mad - men hold kæft hvor var det dyrt, og så tog de 7kr for en bøtte Remo!!

Nå, vi kom tilbage til Copenhagen Skatepark, hvor DM blev afholdt, og ham der slog mig ud, er åbenbart rimelig vild, han slår sine modstandere én efter én, og da jeg så dette - så var Mark ikke skuffet mere, men nærmere stolt, over - at det ikke gik mere galt end det gjorde. Det skal lige siges, jeg så ham vinde 6-1 i 8-delsfinalen.

Vi stod ude foran, ventende på bussen, så vi denne gang kunne sidde sammen, forrest uden små fjolser der hopper op og ned, som små popdrenge på speed, der ødelægger vores knæ med deres ryglæn.

Nå, men som sagt ventede vi på bussen, så vi gik glip af kvartfinaler og de andre resterende kampe, men ham Kasper Iversen(læs: slog mig ud af gruppespil 5-0), vandt hele turneringen og blev 20.000kr rigere, DERFOR synes jeg det var helt okay at ryge ud i gruppespillet, men på den anden side - Hvorfor lige mig? Hvorfor min gruppe?, jeg er sgu altid den uheldige! Nå, det skal ikke holde mig væk fra DM i Fifa 11.

Vi ses til næste år!

Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her