Lancheis's blog
30-10-2011 - 04:13

Mere Blazo!

Nu postede jeg jo nogle forskellige numre med denne fantastiske kunstner i mit sidste indlæg, som for øvrigt kan læses her: http://blogs.xboxlife.dk/lancheis/8586/blazo-et-naturtalent.html, og som den gavmilde person jeg er, tænkte jeg, at I ikke skule snydes for nogle flere godter med dette Polske vidunder.



Reflecting Purple er mit nye absolutte ynglings nummer med Blazo. Den saxofon dér.. der findes ikke ord for, hvor meget jeg forguder dette nummer. Mesterværk uden lige!

 

Elsker virkelig klaveret i dette nummer. Alle de forskellige melodiske twists det tager gennem sangens forløb er fantastiske.



En af verdens bedste ordspillere og en af verdens bedste producenter, så bliver det ikke bedre. Nas's fantastiske og overlegne melodiske flow og rytmerne fra Blazos klaver og de jazz lignende trommer skaber virkelig en fantastisk musikalsk kombination, der i særdeleshed kan betragtes som nærmest perfekt. The World Is Yours er uden tvivl en af de bedste hiphop sange nogensinde tekst og flow mæssigt og med lidt Blazo inden over bliver det bare p-e-r-f-e-k-t! Et af de bedste remixes nogensinde.



Det her nummer vækker et eller andet i mig. Virkelig noget af det smukkeste harpespil jeg nogensinde har hørt. Jeg kan næsten ikke sætte ord på, hvor smukt jeg synes dette nummer er. Der må ikke findes noget bedre end at løbe ude på en mark en skyfri sommerdag i mens man lytter til dette sublime stykke musik. Hvis det ikke havde været for trommerne, havde dette nummer passet perfekt ind som et soundtrack til et Final Fantasy spil. Smukt. 



Smukt klaverspil og saxofon tonerne, der langsomt kommer snigende udgør et perfekt chill-out track.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her