Krisgebis's blog
26-12-2010 - 18:28

Kigger: Zombie Driver

Glædelig jul drenge og piger!

Her bringer jeg en ny video, til at varme jer i den kolde vintertid. Jeg har endnu engang fået hjælp af min ven "Leslie" til at se på det spil. Han sidder bag rattet i Zombie Driver, der er et spil til pc. Det er udkommet i løbet af dec. 2009, så det er ca. 1år gammelt. Spillet foregår i en post-apokalyptisk verden, hvor zombier hærger i gaderne. Man spiller en person der får til opgave at køre omkring i byen og hente de få overlevende. Igennem spillet kan man opgradere både bilen og våbne til den og man kan også få helt nye køretøjer.

Rant #1: Jeg sidder pt. med skolearbejde, så kommer til at holde en lille pause med videoer og blogging til midt i januar. Men vender tilbage med flere kiggere og har også en tutorial til SC2 på tegnebrættet, som jeg stadig slås lidt med mht. ambitionsniveauet.

Zombie Driver



Hvordan har I det med et postapokalyptisk tema til spil? Har i nogen feedback?

                  Get Microsoft Silverlight  
16-12-2010 - 14:12

Kigger: Trials 2

Hey Lifechachos

Jeg bringer en ny kigger til jer og har også diverse nyheder. Lad os først starte med kiggeren. Jeg har besøg af min ven Leslie, der hjælper mig med at spille og levere kommentarspor. Det drejer sig om Trials 2 - Second edition til pc. Det udkom i 2008 og bygger videre på de gratis flashspil, hvor man skal styre en motorcykel igennem en forhindringsbane. Der udkom en nyere udgave til xbox sidste år, men det er den tidlige pc udgave jeg kigger på. Og ja, fysikken er blevet forbedre i Trials HD :-D
Skal lige siges at jeg ordner lyden via filtre nu, for det tager ca. 1/10 af tiden det tager at ordne manuelt. Jeg mestrer dog ikke heeelt indstillingerne endnu, så lyder forvrænger når der bliver grinet højt.

Rant #1: Jeg har ønsket mig Black Magic Intensity i julegave, så hvis jeg er heldig at få det, vil jeg også begynde at lave kiggere på xbox/ps spil fremover. Men nu må vi se hvad jeg får, og i kan fortsat være sikre på at der kommer kiggere på flere pc spil.

Rant #2: Uden at have opdaget det, er jeg passeret 1000 posts på siden her. Så jeg fik slet ikke lavet noget spektakulært med min 1000'ende post :-(
Men for at fejre det, har jeg fundet på en lille ting som kombineres med min næste rant.

Rant #3: Den sidste rant er en shoutout til Booze, der har givet mig en beta nøgle til Battlefield play4free. Det er en gratis/"browser" version af Battlefield 2 på samme måde som BF: Heroes. Da BF2 er at af mine favorit spil til pc, er jeg virkeligt glad for denne gave og vil lave en kigger snarest. Man laver dog en soldat, som man efterfølgene binder op på en specifik klasse. Så derfor ville jeg spørge jer, hvilken klasse i helst vil se mig spille som. I kan finde en afstemning her: http://www.xboxlife.dk/forum/viewtopic.php?f=18&t=74513

Trials 2 - Second Edition



Nogen feedback på videoen eller evt. ønsker for de næste videoer? Husk at stemme på hvilken klasse jeg skal spille: http://www.xboxlife.dk/forum/viewtopic.php?f=18&t=74513

                  Get Microsoft Silverlight  
13-12-2010 - 10:21

Uheldig ugestart

DAMN!

Havde forelsket mig i en bærbar som jeg havde fundet til 6000kr hos Komplett.dk. De havde to tilsyneladende ens maskiner med samme specs, så regnede med det var farven der var forskellig (den findes i sølv og sort). Bestilte en tilfældig af dem, da prisen var den samme. Her snakker vi om lørdag inden jeg gik i seng. Søndag skal der arbejdes og da jeg kommer hjem ser jeg straks bestillingsbekræftelsen, men ser her at modellen har 6celler. Både på edbpriser og komplett's hjemmeside stod der da 9celler!

Jeg skynder mig ind og tjekker og rigtigt nok, der står 9celler på edbpriser og komplett's hjemmeside. Går igang med at skrive en mail og spørge om det nu er 9 eller 6 celler, men får en listende fornemmelse: "Måske var det derfor de havde to forskellige modeller. Men så til samme pris?" Kan ved eftersyn se at det faktisk var tilfældet med to forskellige batterityper. To maskiner, samme pris, den ene med bedre batteri. "Hvem vil dog købe den med dårligere batteri?" tænker jeg, imens jeg nu skriver en mail, om at jeg desværre har valgt den forkerte model og gerne vil have ordren ændret, så jeg får den model der ligger et varenr. ved siden af og som jeg oprindeligt fandt info på.

Ringer også tidligt ind mandag, for at være sikker på de ikke får sendt den "forkerte" af sted. Får en medarbejder i røret og han siger: "Den er fin nok, afbestiller bare og så kan du blot bestille den anden." Helt fint, helt fint. Men opdager 10sek senere, at den selvfølgeligt ikke er til samme pris længere! NO! Prøver knoglen igen, og jeg forklarer min situation, de kan se min tidligere ordre og at den "rigtige" ligner den til forveksling. Men der er intet at gøre. Ny uge er ny uge!  :cry: 

Så nu fik jeg ikke den computer jeg allerede havde glædet mig over. Bare fordi jeg en sen nattetime havde overset så lille en detalje og antaget at forskellen var farven, når nu modellen havde samme navn og jeg ikke umildbart kunne se nogen forskel. Jeg burde bare have bestilt den rigtige søndag, og så blot ringe ind for at annullere min første ordre, men regnede med min løsning var smartest og hvis de havde fået sendt begge, har jeg ikke økonomi til at skulle ligge SÅ mange penge ud.

Øv øv øv... æv!


                  Get Microsoft Silverlight  
10-12-2010 - 01:55

Kigger: Car Boosting

Hej Lifere

For nogle måneder tilbage lavede jeg en vag teaser/trailer for en video jeg ville udgive i fremtiden. Den tid er nu kommer. I denne specielle udgave af Kigger ser jeg på pc spillet Car Boosting, med min ven Briemis som gæst. Hvis i vil opbygge lidt hype før i springer ud i det, så kan i se den oprindelige video her: http://www.youtube.com/watch?v=XAgffvHL7Ek

Spillet er udgivet af Elap og udviklet af IncaGold, men er ellers ikke til at opspore det store omkring. Vi ser kun på det første af spillet, da vi simpelthen ikke er kommet længere. Stemningen går lidt mere over i drengerøv end saglig journalistik. Om det så er positivt eller negativt er op til den enkelte.
God fornøjelse.

Car Boosting



Hvordan virker min første kigger med en gæst sammenlignet med almindelige kigger'e?

                  Get Microsoft Silverlight  
01-12-2010 - 21:50

Kigger: Deus Ex

Hey Lifere

Så har jeg smidt en hurtig kigger sammen igen og denne gang ser jeg på Deus Ex fra 2000. Jeg har spillet igennem første bane og sidder imens at snakker om gameplay og fortæller lidt om spillets historie.

Deus Ex


Glæder i jer til det nye Deus Ex der kommer næste år?

                  Get Microsoft Silverlight  
Følg Xboxlife her