Krisgebis's blog
31-10-2010 - 23:20

Fight for survival

Hey Gangbangers

Efter vi på det seneste har modtaget en fejlbehæftet levering af krudt og kugler og vores ingeniører har glemt hvordan vores mest advancerede enheder sættes sammen, er kampen for overlevelse blevet dét mere intensiv. Vi står overfor beslutsomme modstandere der ikke stoppe før vi er endegyldigt udryddet, men jeg tager kampen på hele menneskeheden vegne (Det var så lidt!).

Terran har fået med nerf pinden de sidste par patches i Starcraft 2, og derfor opdager jeg flere områder hvor jeg har svagheden. For tiden er det Zerg der volder problemer. Fordi Zerg kan vide sig sikre at Reapers kommer senere, kan de stort set altid tage deres natural expansion i sikkerhed. Derfor kommer de hurtigt økonomisk foran. Med en håndfuld zerglings kan de tvinge en Terran til at holde sig bag ens mur, hvorved man afgiver totalt mapcontrol til fjenden.
Et enkelt tech og Zerg kan morphe nogle zerglings om til Baneling og derefter ubesværet springe ens livsvigtige mur i luften og overrende ens enheder med zergling.

Jeg har arbejdet på et build der er effektivt imod dette angreb, men kan simpelthen ikke finde en løsning. Jeg opdagede først styrken, da jeg techede til Banshees med cloak og nøjagtigt som min første banshee kom ud følte en forgribelse på min territorielle supremitet. Øvede i 1v1 med min buddy Briemis der uden problemer kunne rykke mig rundt med dén taktik.

Har prøvet følgene:
Ren minerals og gå 3xbarracks og marines = virkede ikke
1xgas og gå barracks med tech og lave blanding af marines og marauders = virkede ikke
Teche og gå barracks og factory og lave marines og siegetanks (med siege) = virkede ikke

Har overvejet lidt om Hellions kan være løsningen, men må lige se om jeg kan få nogle ud inden han får speedlings, og dermed levere noget harras. Når tiden runder 6.30 i kampen og banen ikke er for stor, så melder tør-anal-sex sig ved hoveddøren og et stykke før de bliver Zergs speed upgrade færdig, så det skal gå hurtigt.

Det var så aktuelle nyheder fra fronten. Må lige se hvornår jeg har fundet en løsning eller der er sket andet spændende.

- Krisgebis out


Hvad kæmper i andre med i jeres ynglings konkurrenceprægede spil?


  http://card.mygamercard.net/default.xap" />
 
 
 
 
 
  http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=149156&v=3.0.40624.0" saaat="text-decoration:none">
    http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=108181" alt="Get Microsoft Silverlight" saaat="border-style:none" />
 
28-10-2010 - 04:21

Kigger: Red Faction

Hej Lifere

Tænkte at jeg ville lave en ny video, så har lavet en kigger med Red Faction (1) til pc. Spillet udkom i 2001 og brugte  Volitions egen geomod engine. Der sker ikke det store, men spillet var nu ok for dets tid, men er virkeligt ikke ældret særligt godt.




Hvad er jeres erfaring med Red Faction spilene? Har i evt. et forslag til hvad jeg kan give en kigger fremover (pc spil)?

                  Get Microsoft Silverlight   
22-10-2010 - 13:42

Kigger: Red Orchestra

Hey Lifere.

Jeg har givet et ældre pc spil ved navn Red Orchestra et kig. Det er et semi realtistisk WW2 fps, der statede som et mod til UT2004, men senere blev et kommercielt produkt. Det er længe siden jeg har spillet det, så kigget bliver mindre forklarende og mere opdagende :-)






Giv endeligt feedback. Hvad er det mest hardcore fps i har spillet?

                   Get Microsoft Silverlight  
18-10-2010 - 16:37

Kigger: Rome - TW

Hej Lifere

Jeg har lavet en lille videoserie, hvor jeg "kort" viser et spil jeg er igang med på min pc for tiden. Spillet er Rome - Total War og er (i modsætning til hvad jeg i videoen siger) et Strategi spil. Det hele er én lang optagelse, så det er et uredigeret kig på spillet. Der er nogle perioder hvor jeg ikke sige så meget, så kunne generelt godt bruge en kommentar buddy. Ellers god fornøjelse og smid endeligt en kommentar.










Giv endeligt feedback på mine videoer og hvilke spil har i gang i for tiden?

                  Get Microsoft Silverlight  
15-10-2010 - 00:13

Fri mig fra... (pt. 3)

...preorder bonuser og collectors edition.

Ifølge trenden, så ligger udgiverne meget i antallet af forudbestillinger. Det påvirker simpelthen hvor meget budget en titel får til markedsføring, som igen påvirker salget af titlen. Derfor går udviklerne helt amok med preorder tilbud. Tilbud som ofte er noget lort for os forbrugere. Samtidigt vil udgiverne gerne have os til at købe de nu standard collectors edition, så de kan tjene lidt flere penge pr. spil. Deres motode i begge tilfælde er desværre et putte noget i som alle gerne vil have, og som dem med den normale udgave går glip af.
Lyder måske ikke særligt diabolsk? Desværre er det ofte ting som burde være i standard spillet.

Gode eksempler kan selvfølgeligt forekomme, men det er desværre undtagelser. Her er nogle stykker:
- Soundtrack
- Golden guns
- Ekstra skins
- Nøgleringe, figurer, kort, mønter og andet fysisk lir
- Kupon til fremtidigt DLC (som hverken er eksklusivt eller nødvendgi del af hovedhistorien)

Langt størstedelen er desværre dele af spillet det er uacceptable at undlade, så derfor går man virkeligt glip af noget ved at købe den skrabede udgave. Har kan det deles op i to kategorier. 1. Det er altid fint hvis man kan købe tingene ved siden af den normale udgave, men manglen gør at den almindelige udgave ikke kan ses som et komplet spil. 2. Der udgives eksklusivt indhold som kun er tilgængeligt for preorder/collectors edition ejerne. Eksklusivt indhold i et spil kan kun tolereres hvis det kun har løst med spillet at gøre (soundtrack, side historie der er fjernet fra hovedplottet osv.) eller hvis det er visuelt lir (golden guns), alt andet er at bolle kunderne i røven.
Der findes talrige eksempler men lad mig komme med nogle stykker:
- Episoder/indhold som gør hovedhandlingen mere sammenhængende, måske endda afslutter den
- Eksklusive multiplayer maps
- Gameplay indhold der er færdigt ved launch (her tænkes historie, egenskaber, karakterer (som ikke blot er skins osv.)

Det værste er at disse ting sælger flere preorders og collectors edition af spil, så firmaerne bliver bare ved med det pis. Jeg synes kun det er fedt de leger lidt med ekstra ting de kan give med til fans'ne, men at tvinge dem til at smide flere penge end 500 (normalpris) efter et spil, for at de kan få sig et komplet spil, er ikke bedre end at spytte dem i ansigtet.


Hvad er de værste eksempler på undladelser, pga. preorder og collectors bonus, i har set?



 
 
 
 
 
 
 
    Get Microsoft Silverlight
 





10-10-2010 - 05:33

Somethings coming...

Hey Lifere

Jeg har noget sjov i støbeskeen, men har ikke helt noget færdigt endnu. Ville dog lige dele en lille trailer/teaser på, hvad der er i vente ;-)


OBS: Jeg har klippet videoen til et udklip af "Duel of the Fates", men youtube vil ikke tillade den at blive tilgængelig i DK. Har smidt noget nyt musik på via. youtube, som desværre ikke har helt samme stemning.


Smid endeligt en kommentar til traileren, til hvad i regner med/håber på der er, eller om hvad i fik til aftensmad.


 
 
 
 
 
 
 
    Get Microsoft Silverlight
 

04-10-2010 - 02:31

Ærkefjenden

Havde en samtale med en kammerat for nogen tid siden, der udforskede det fjollede potentiale der var i at have en ærkefjende, som man altid ser det på film og i tegnefilm. En mørkeklædt figur, der pillende ved hans overskæg, kommer flyvende i sin helikopter eller luftbalon i tide og utide, med det ene formål at spolere hvad man nu har gang i. Det er nok næppe sådan hverdagen hænger sammen for mange i vores tid (hvis nogensinde) og selvom det er sjovt at tænke på, så ville det nok fylde ens hverdag med unødige og irriterende komplikationer. Det var først da jeg tænkte mere over det, at jeg kom i tanke om, at jeg faktisk har haft nogen lignende en ærkerival i min tidlige barndom.

Spæde begyndelse
Nogle af mine tidligste minder er fra en periode i min barndom, hvor mine forældre og jeg flyttede til Sjælland. Min historie om min ærkerival er fra samme periode. Jeg har ca. været 3-4år og mine forældre kunne ikke få nogen plads i en børnehave efter vi flyttede, så jeg blev passet hos et forældrepar (tror kvinden var hjemmegående) der havde to drenge, hvor den ene var på min alder og den anden var ældre. Det passede jo perfekt, vi var lige gamle så vi kunne praktisk talt passe os selv og bare lege rundt, right!?

Wrong! (Med Arnold accent)
Problemet var bare, at deres yngste søn var en rigtig lort. Han var, af guderne må vide hvilken grund, en dreng, der legede så vildt med ham og hans broders legetøj, at det ofte gik i stykker. Han ville gemme legetøjet/beviserne et sted, men hans forældre fandt det altid på et tidspunkt. Når forældrene konfronterede os unger med det, vidste han jo selvfølgeligt hvad der foregik, så han kunne altid nå at sige: "Det var ikke mig!" først. Det fik forældrene til at konkludere at det måtte være mig der stod bag (ja, de var ikke just Sherlock og Watson). Så jeg fik selvfølgeligt skideballe for det. Og det var et mønster der gentog sig. 2 x med forskellige biler og med G.I. Joe figurer. Han ødelagte også nogle He-man figurer, men der var situationen lidt anderledes. Dem ødelagde han faktisk for øjnene af mig (hev elastikken i deres ben over). Jeg prøvede både at tale ham fra det OG gik ud til forældrene og sagde det, men han pejede bare på mig da de fandt dem, og så fik jeg skylden. Dvs. 4gange som jeg kan huske er det altså sket, og muligvis flere som jeg ikke kan, da det er længe siden.

Konfrontation
Det var noget jeg var godt og grundigt træt af, så engang ville jeg konfrontere ham med det. Jeg fortalte ham, at han ikke skulle ødelægge deres legetøj og slet ikke give mig skylden for det. Vi kom op at skændes og han skubbede mig ind i en lego brandstation, som gik i stykker. Imens jeg rejste mig op igen og prøvede at samle brikkerne sammen igen, var han løbet ud til hans mor og fortalt jeg havde ødelagt brandstationen. Da hun kommer ind og ser at brandstationen faktisk var blevet ødelagt, blev hun pisse sur og jeg endte ikke blot med at få skæld ud, men også at få klask på mine bare røvballer. Går ud fra hun var i et givende humør den dag, for hun insisterede selvom jeg sagde deres søn havde skubbet mig.



Det var så det tætteste jeg har været på en ærkerival. Hvad med jer? Hvem er jeres ærkerival og hvad er historien?


 
 
 
 
 
 
 
    Get Microsoft Silverlight
 


Følg Xboxlife her