Hertzblut's blog
08-02-2007 - 02:28

Klowns... KILLER KLOWNS!

Vi er vel alle et eller andet sted mærket af klovnen Pennywise fra Stephen Kings "IT".
Jeg ved i hvertfald at han gav mig en permanent angst for klovne.

Men før Pennywise var der "Killer Klowns from Outer Space".
Ja ja jeg ved godt de ikke lyder så frygtelige. Men fortæl det til den lille by hvor de er landet!

Idylen i den lille by Crescent Grove, bliver groft afbrudt da et rumskib lander på en mark udenfor byen. Rumskibet minder urtoligt meget om et af vores cirkustelte her på jorden. Og rumvæsnerne kan på alle punkter også fejltages for at være jordiske klovne. Med enkelte undtagelser.
Disse klovne her vælger nemilg at starte deres invasion her og nu, blandt ved at indkapsle menneskerne i Candyfloss pupper, skyde med popcorn, så deres ballonsporhunde kan føre dem frem til os og suge vores væsker via crazy straws.










Stadig ikke bange? Det er byen heller ikke i starten. Hvem ville også regne med at klovne ville komme og overtage verden.. (vi ved jo alle at det er køerne der gør det..).

De eneste der kan redde Crescent Grove nu er byens teenagere. Vil dette nogensinde gå godt.
Vil de finde ud af hvad en klovns 'weakpoint' er og angribe det og tildele det 'massive damage'?!
For ikke at ødelægge oplevelsen for nogen vil jeg ikke afslører det her.
Dette er en oplevelse man ikke må gå glip af hvis man har en hang til de skæve film.

Synes man Steve Seagal, Jean Claude Van Damme, og samtlige Bruckheimer/Simpson produktioner er det eneste rigtige i filmens verden skal man nok løbe i modsat retninge af denne lille perle.






Filmen kan købes herhjemme bl.a. hos Laserdisken, men mon ikke også den er til at finde billigt i et af vores nabolande.




Jeg vil ikke begynde at anmelde filmen, for det ville gøre det nødvendigt at se på den med kritiske øjne. Jeps skuespillet får det til tider til at løbe koldt ned ad ryggen på en. Ja dialogen er ubeskrivelig forfærdelig i passager. Men jeg har ikke set andre film behandle emnet (Klovne invasion) så godt som denne!

Folk vil have svært ved ikke at trække på smilebåndet... mindst en gang.

Følg Xboxlife her