HunkyDory's blog
27-06-2007 - 22:22

Prada-phone go home!!!

Det er selvfølgelig den fede iPhone det skal handle om:
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Det er nok første gang jeg har glædet mig til at en mobil bliver udgivet, men det er nærmest umuligt ikke at glæde sig. Nærmest uanset pris, skal jeg have iPhone på dagen den kommer til DK. Og når man ser forskellige reviews, bliver ventetiden kun svære.

Her er et sjovt video review fra NY-Times: http://video.on.nytimes.com/?fr_story=caed76f16c6132710db58210df3940afb8a3f7c8

Og her er et fra Wall Street Journal, som er en del mere seriøst:
http://solution.allthingsd.com/20070626/the-iphone-is-breakthrough-handheld-computer/

Enjoy!

19-06-2007 - 21:26

Death Proof! - Not really..

Jeg var idag inde og se Death Proof, uden at have de store forventinger. Selvom Kill Bill var fantastiske flotte film, havde Quinten mistet gløden.

Da jeg kom ud fra biografen denne gang, fløj jeg i en ekstace af glæde over at have set en film, der i DEN GRAD underholdt mig, og som på samme tid virkede perfekt i alle de henseender det er meningen. Perfektionisten Quinten Tarantino slår virkeligt til i denne film som både er flot, SJOV, sej, grov underholdende, ekstrem (på den rigtig rigtig fede måde). For ikke at nævne soundtracket, som jeg personligt er helt vild med.

Quinten Tarantino er virkelig tilbage, og det er i selvskab med nogle af de sejeste og smækreste kvinder i film NOGENSINDE. Jeg kan kun sige en ting, og det er at i skal tage ind og se den. Og som alle ved, så SKAL film ses i Biografen. Jeg ved i hvert fald at jeg skal se den endnu en gang i Grand.

Og Grindhouse-feelen, formår han at sætte en ind i, lige i det øjeblik filmen starter sine "start-rulletekster". Hvilket gør oplevelsen endnu mere unik.

Oh Boy, jeg er helt statisk over den film. Lang tid siden jeg er blevet underholdt med så solid action, smukke billeder og smukt arbejde fra instruktør stolen. Specielt slutningen gjorde mig ellevild. :)

Angående "planet terror", så var der en lang trailer af den, som virkelig fik mig til at svede af glæde. Den film ser så esktram ud og så ekstrem plat ud, at jeg nok ikke får meget søvn, før jeg for den at se. :P

share.xboxlife.dk

(jeg har desuden allerede købt death proof soundtracket)

Som der er blevet sagt om filmen: 

"Death Proof is, at heart, a movie about sexy ladies and the scar-marked aging ex-stuntman who wants them all dead." - Gotta love it.
17-06-2007 - 14:31

Surt opstød - Det første, og forhåbentligt sidste!

Ja, jeg zappede lidt rundt på de forskellige TV-kanaler her tidligere idag. Jeg rammer DR1 på et tidspunkt, og ser at der er Boogie. Nu bryder jeg mig aldeles ikke om det, ahem, lort, men jeg blev nysgerig, og ville se hvad "boogie mennesket" tænder på for tiden. 

Det første nummer er tuderock ala Tokyo Hotel, og det er det næste og det næste og næste og næste og næste og næste og næste, hov, der kom Tokyo Hotel...
For at sige det mildt så fik jeg det dårligt. Jeg syntes det er en skam at det er det der bliver kastet i hovedet på de unge og svage af sind. Det er nok det mest intetsigende musik, sammen med "udstillingsnegerne" som var på mode for ikke mindre end et par måneder siden. Det væste ved lige præcis det her, er at det skal forestille at det har noget på sindet, uden at have en eneste tankesky florerende oppe i toppen. På den måde var det bedre med 50 cent og Co. Da de ikke forestillede at kunne tænke...

Okay, fint nok... Det er jo ikke nyt at det der bliver sendt på Boogie er noget lort, men hvad ser jeg så... Jared Leto gone emo....

Jared Leto, som ellers har spillet/spiller godt skuespil, og som jeg ligefrem har opbygget en hvis respekt til, har dannet sit eget tuderock band, som er en klon af de 20 andre der er på den boogie liste... Alt den respekt er væk nu, hvor jeg ser at han, som en strandvasker, flyder med strømmen, selvom det er forurenet der hvor strømmen fører hen. (lol, jeg ved ved det... :) )


Jeg Undskylder meget for dette blogindlæg, men jeg blev nød til det... ;D

Jared Leto Gone Emo:

http://img.timeinc.net/people/i/2006/stylechannel/blog/060925a/jared_leto_300x400.jpg
Følg Xboxlife her