HunkyDory's blog
23-01-2007 - 00:49

UPS, did it again!

Idag er en glædens dag, i CASA DEL HANNISTE! Tidligt imorges ringede UPS, og sagde at de kunne komme og aflevere "pakken" idag, og at de ville komme ved 16.00-tiden. Ganske rigtigt kom de, og glæden var fuldendt! Pakken indeholdte nemlig min 360, som havde været en hurtig tur til Tyskland, for at få nogle skønhedsoperationer. Det mest imponerende af det hele er, at det kun tog dem en 8 dage, fra at jeg afleverede den til UPS, til at jeg fik den igen. Så nu sidder jeg igen her, og er klar til at wuppe jer i GOW, FIFA osv. Så være beredte, The Hanniste-meister is back!!! :)

share.xboxlife.dk
Jeg siger også lige tak til mit sædvanlige UPS-bud, for de, fuldt-ud tilfredsstillende, services du udfører for kære Hanniste!

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Det var dog ikke den eneste gode ting der skete idag inde for CASA DEL HANNISTE's døre. Jeg valgte at rydde op, og fandt en "næsten" urørt Donut, fra en bytur for en uge tilbage, hvilken jeg åbentbart ikke nåede at spise inden jeg faldt i søvn.

share.xboxlife.dk
"Mmmmm... forbidden donut..." - Homer Simpsons

21-01-2007 - 22:56

SAW - 1, 2 og fiasko!

Saw var en film der havde lidt af hvert. Det var en thriller/horror film, som havde et tvist jeg aldrig havde set i samme omfang. Den havde spænding, thrills og splatter momenter, blandet med den tumor ramte psykopat, Jigsaw, som var en del anderledes, og en meget mere gennemtænkt skurk end hvad man ellers ser I mainstream gyserfilm. Desværre led filmen af dårligt skuespil og lidt for mange MTV effekter. Men den nye måde at portratere en forskruet psykopat, som mente han kurerede mennesker, ved at udsætte dem for disse fælder, der skulle få dem til at revurdere deres eksistens (I tilfælde af at de overlevede), reddede filmen fra sikker fiasko.

Så kom Saw 2. Den var langt fra ligeså gennemtænkt, og denne film lignede ret meget et teenage-gys, uden det specielle thriller-touch, som gjorde sig gældende I Saw. udover de gennemtænkte Jigsaw fælder, og et tvist som var mere eller mindre svært at gennemskue, havde den egentligt ikke særligt meget at byde på.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

share.xboxlife.dk

Nu er Saw 3 kommet, og værre kan det næsten ikke gøres..
Serien dykkede fra 1eren til 2eren, men har taget et styrtdyk ved 3eren.


Jeg vil ikke gå ind på plottet I filmen, men i stedet hvor ubehageligt unødvendigt det ubehagelige er I denne film. ☺

Den er frastødende udover alle grænser. Dens "nær-realisme”(Det tillader jeg mig at kalde det) blandet med det at den ikke er bange for at vise de mest gustne billeder på en så indrammet måde, gør hele filmen til en beklagelig, men ligetil afspejling af de mennesker der har kreeret denne, mest perverse film jeg nogensinde har set (Saló, deriblandt). Filmen er ikke koncentreret om det, ellers svage, plot, men i stedet de klamme torturscener, som ikke var nær så frastødende I de to andre film, hvor de endda var en DEL mere gennemtænkte, og ikke bare et forsøg på at vise “den mest gustne måde et menneske kan lide og dø på”.

Kim Skotte fra Politikken skriver noget, som jeg er fuldstændig enig i:

"Filmen er så udspekuleret og udpenslet i sin sadisme, at den burde vises i en voldsfilmenes svar på Hawaii Bio. For det er da tankevækkende, så uproblematisk man har parkeret pornofilmene langt nede i kælderhalsen i sidegaderne, mens selv de mest grænseoverskridende voldsorgier serveres som popcorn i biografen for hele familien."

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg var inde og se den med en af mine venner, og en af de eneste grunde til at jeg så den færdig, var for at se om jeg virkeligt havde gættet plottet (denne gange ;) ). Til min forbavselse havde jeg, og dermed, røg den smule der var tilbage.

Jeg ville gerne give den et hvis antal filmruller, ud af 5. Istedet kan den få en Raspberry-award! :)

17-01-2007 - 20:12

Remoten!!

Jeg læste DonWerners ( http://blogs.xboxlife.dk/donwernerdk/794/Hvorfor?.html ) blog-artikel, om hans dejlige dejlige remote, og tænkte at den skulle have lidt modspil/medspil.

Jeg selv har et halvgammelt 21" fjernsyn fra Phillips, hvor en rigtig god remote hørte med. Den tilhørende Remote gik dog fra hinanden efter 3-4 års brug, så jeg stod uden remote for et halvt år tilbage. Hvad skulle jeg gøre? - Skulle jeg virkeligt til at rejse mig op for at skifte kanal, indtil jeg fik købt mig et nyt HD-TV, eller skulle jeg invistere i en fjernbetjening.
Jeg tjekkede forskellige butikker, og der var masser af forskellige, som både variede i pris, såvel som funktionalitet. Inden jeg nåede at beslutte om jeg skulle til at invisterer 200 - 500 kr. i en grim plastik remote, fik jeg fat i en tredje remote. (jeg kan ikke huske hvorfra den dukkede op)

I starten troede jeg ikke den virkede til mit TV (hvilket den i teorien heller ikke gør), men ved et tilfælde trykkede jeg på en af "de rigtige knapper", som medførte til at mit fjernsyn, på magisk vis, tændte sig selv. SPÆNDENDE, så jeg udforskede den yderligere, og fandt ligeså stille frem til knapperne der kunne bruges til mit tv.
Det er nu snart et halvt år siden rodede rundt med dette problem, og jeg har endnu ikke taget mig sammen til at skifte den ud...

Nu til sagen. Dette er min Remotes layout! : (De illustrerede knapper, er de eneste der virker)

 

share.xboxlife.dk

Følg Xboxlife her