Gamemakerman's blog
23-11-2008 - 20:05

Nu kan det være nok!


Hvis man har fulgt med inde på forummet, så har man måske set at jeg har købt Guitar Hero World Tour. Spillet er ganske godt og sjovt at spille med vennerne, specielt på grund af det lidt anderledes musik det indeholder. Guitaren er rigtig fed og jeg er meget glad for den, det samme kan siges om Mikrofonen som er af ganske god kvalitet. Tog primært den store fordi at der var et nyt trommesæt med, men desværre så er alting ikke lige så godt som det ser ud.

Trommerne er super gode at spille på og det føles virkeligt godt at banke løs på dem, i forhold til mine gamle Rock Band 1 trommer. Desværre efter en ca 9-10 timer med sættet, så kan jeg simpelthen ikke bruge dem mere. Der var først problemer med at den gule cymball ikke altid blev registreret, okay det kan fikses med et USB-MIDI kabel. Kablet er så bestilt via Red Octanes RMA system, så det var til at overleve et par dage, i forhold til besværet med at aflevere sættet tilbage.

Efter lidt mere spilletid så brækker den ene af mine Gamestop trommestikker så midt over og den ene ende rammer mig så næsten i ansigtet på sin vej væk fra trommerne. Okay, jeg har så et andet sæt som jeg kan bruge imens de bliver byttet. Desværre så virker deres bytteside til trommestikker ikke, altså jeg kan ikke få dem byttet medmindre jeg selv skriver til Red Octane og får svar fra dem.

For en time siden gik sættet helt i selvsving og det var umuligt at spille på dem. Den røde plade registrer simplethen intet nu, men hvis den gør det, så aktiverer den også den gule cymball + stortrommen. Jeg er simplethen så træt af at det bare ikke kan fungere og jeg vil i morgen ringe Activision op og kræve at sættet omgående byttes, for det her er på grænsen til det latterlige.

Video af problemet:

Tryk Her For Bedste Kvalitet!

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her