Effix's blog
15-09-2007 - 14:34

Årrh jarh hhvaaad!?

Så så man lige at jeg man fik fingrene i en key til CoD4 beta! det er fløjtme et nice spil.. og endeligt et spil i serien som ikke hænger sig i WWII, men istedet modern warfare. Det var også på tide nu er det jo det 8. spil i CoD rækken.

Gameplayet i spillet er nice det er for cool at man kan få support fra Gunsphips og indkalde airstrikes i multiplayer. Det skulle også blive muligt at være AC-130 Gunner i singleplayer samt Pilot i en Cobra helicopter i visse missioner.
En anden dejlig fornyelse er de nye moderne våben med feinsmecker tilbehør som reddot sight, en skøøn lille handy M203 grenadelauncher, IR laser pointer, NV goggles eller et Javelin Anti-tank missil.

Multiplayer delen som jo "desværre" er det eneste man får lov at prøve i BETA udgaven er lækker! længe siden jeg har spillet et spil hvor multiplayer delen har virket så vel afbalanceret, man har ikke på fornemmelsen at der er en bestemt type våben der dominere hele spillet ( som man f.eks havde i CS...skide AWP ludere..).
Dette skyldes tildels nok CoD4's Class system med 5preset classes med standard våben pakker og perks. Udover de 5presets kan man så lave sine egne 5custom classes med sine egne valg af våben og tilbehør samt perks....nice!
I starten er det meste af dette låst men man får adgang til det når man stiger i XP.

Hvad er der så sejt ved dette spil:
Pros:
Ikke et WWII spil.
Man stiger i Ranker i takt med XP
Challenges
Brugerdefineret player classes
Tæskelækker grafik med effekter som: DoF, Bloom, dynamic shadows, dynamic lighting.
Lækker physics engine.

Cons:
BETA - gider ikke vente på det vil spille den færdige udgave NU! :D venter spændt op den 5. nov.
Det er lidt for let at skyde igennem visse typer for vægge
07-09-2007 - 20:03

Endelig fik jeg min Xbox360!

Langt om længe fik jeg købt mig en Xbox360! til Zexmorfs store begejstring... nu har han også planget mig som et lille DAMP-barn siden 360 kom på det danske markede.
Købet fandt sted i Bruuns Galleri i Århus ved Merlins åbningssalg. Zexmorf var jo skyld i det helt store hype så vi stod op kl. ukristeligt tidligt (det er kl.6)  for at sikre os en go plads i køen da der kun var 50stk til salg. Det tegnede også alt sammen rigtig godt da vi sammen med 4 andre stod ved indgangen til Bruuns Galleri og ventede på at vagten ville rulle gitteret op ind til butikken så vi kunne komme først i køen. Vi forhørte hva de andre 4 skulle købe og det viste sig at jeg var den eneste der skulle have en 360.. Dette beroligede Zexmorf og han faldt lidt til ro....men det varede ikke længe for da gitteret blev kørt op og vi gik med roligt skridt mod Merlin gik det hurtigt op for os at Bruuns Galleri havde haft en åben indgang et andet sted, så der var allerede formet en kø på 22personer. Vi fik trukket nr.23 så var jeg rolig igen da der jo var 50stk xbox360... MEN Zexmorf er jo fantastisk til at piske en stemning op og var faktisk så urolig for jeg ikke kunne nå at få en 360 at han måtte forlade køen og gå i DSB Kiosken for at købe en beroligende cocio... lol!
Da zexmorf vendte tilbage efter en rum tid var nerverne dulmet af Cocio's chokoholiske rus og han var igen til at tale med. hehe... Kort efter træder hele dette køtilbuds arrangement ind i twillightzonen da Kåre Norge Wannabe guitar virtuose stiller sig grej op 2stk High End FeinSmecker højtalere et mini equalizer system som ville gøre selv den mest garvede roadie misundelige og sågar et "jeg-har-da-max-overskud-så-jeg-hviler-min-fod-her"-Stativ. Hele ensamblet må have kostet ham hele hans opsparing for der var ingen stol så Merlin måtte diske op med 3stk kasser med kopipapir...heh der faldt hele hans image lidt til jorden. Anyways han begynder at hive i guitaren på bedste højskolemaner, og tiden går og klokken slår og vores nummer bliver råbt og vi træder frem og siger en stk xbox360 tak! og så var den hjemme.. Zexmorf lider så åbenbart at kromosom fejl så har det kvindelige shoppe gen og forlader ikke merlin uden at købe en Sony Fladskærm.
Så i aften så den på Gears of War... og Zexmorf får klø!

Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her