DonWernerDK's blog
26-02-2007 - 17:27

Jersild & Hjerteflimmer!


Med fare for både at blive gjort til grin og hånet, vil jeg nu fortælle lidt om, hvad jeg ynder at se i TV.

Et af mine absolut ynglingsprogrammer hedder Jersild & Spin. Det bliver sendt hver lørdag aften kl. 22.50 på DR2. programmet handler kort fortalt om Hr. Jersild og de to tidligere spindoktorer Lotte Hansen og Henrik Qvortrup der analyserer og afkoder politikernes budskaber. Jeg er ikke specielt interesseret i politik, men jeg synes dette program er utrolig godt, fordi det går i dybden, samtidig med at man får et rigtig godt indblik i hvad det er, der egentlig foregår "bag facaden", i den politiske verden.



Jeg har altid godt kunne li' Jens Olaf Jersild som journalist. Han virker en smule nørdet, samtidig med at han altid er utrolig skarp og kvik i bemærkningen. Henrik Qvortrup og Lotte Hansen er ligeledes utrolig veltalende og tilsammen udgør de tre en særdeles underholdende cocktail. Du kan se Jersild & Spin her.

Et andet program som jeg ser hver mandag eftermiddag er Hjerteflimmer. Selvom jeg nok ikke liiige er målgruppen, så synes jeg det er umådeligt underholdende. Måske fordi det minder mig om dengang, hvor jeg selv var i den alder og havde alle de samme kærlighedsproblemer, som programmet omhandler. Hvis du aldrig har set det, så check det ud her.

              
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her