deldy's blog
06-02-2007 - 20:14

Windows Vista Reklame

Jeg regner med at de fleste efterhånden har set den nye vista reklamme på TV. Den omtaler "WAUW" effekten.

Er jeg den eneste der synes det, eller er den reklame urimelig dårlig? Ikke nok med at budskabet "WAUW" er plat, så kan jeg overhovedt ikke se at den reklamme har nogen målgruppe, eller ivertfald at den sælger sig selv til dens målgruppe. Jeg kan ikke lade være med at side stille den med en Coca Cola Light reklamme, hvor de også sætter sig selv lig med ting i verden som målgruppen betragter som vigtige. Men forskellen er at Coca Cola light er et relativt kendt produkt i forhold til Windows Vista, og folk ved hvad de skal bruge det til. Selve vista får omkring 2 sekunder af tiden, og den viser stort set ingen ting andet end blær - hvilket nok også er meningen med reklamen. Men du kan være sten sikker på at min kæreste ikke aner hvad det er, hvad det kan og hvorfor hun skal have det? Hun fatter nok ikke engang at det ser "pænere" ud, som er det som reklammen henvender sig til.

Så den henvender sig altså ikke særligt godt til normalle mennesker.

Hvad så med nørder? Tja, der sælger den også ufatteligt dårligt til dem. For ikke nok med at Vista nok ikke kræver at blive fortalt om, til nørder, så viser den så lidt af selve systemmet, at et screenshot kunne være bedre, og sådan et har nørderne set.

Så dem vi har tilbage er så de personner som ved hvad windows er, og er suckers for at det ser "godt" ud. Den lille gruppe, er der så en endnu mindre gruppe der vil købe et produkt, som ikke gør andet end lir, til 2000 kr eller lign. Og ikke nok med det, så er disse på samme tid nok også så computer-know-how at de saktens kan organisere deres billeder og lign, med det gamle windows - så er de nye nemme funktioner lige pludselig ligegyldige. (Men hov dem fortæller de jo ikke engang om...?)

Det er mig underligt at de ikke mindst fortæller om sikkerheden, da jeg tror det er den ultimative sælger for mange. (Og ikke mindst spyware)

Istedet for at bruge tiden på at vise WAUW ting, så lav en reklamme som er relevant for produktet, og viser hvad det kan, hvorfor vi MÅ havde det.

Jeg giver reklammen 2 ud af 5 stjerner, og siger at deres reklammekroner er bedre givet ud, hvis de giver pengene til den synkroniseret mand fra opvaske reklammerne, og lader ham sælge det.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her