Da Senzai's blog
22-11-2010 - 19:25

Sej nok til at gå i sit tøj?


Jeg havde en kammerat på besøg igår til lidt kort/gaming/food/movies, og jeg tænkte derfor, at det måtte være tid til at rocke min nye Britney Spears T-Shirt. 

Jeg kunne selvfølgelig ikke lade være med med at spørge, hvad hans synes om min nye T-Shirt. Jeg synes selvfølgelig selv, at den er så fed omend, at den måske sidder lige tight nok. Først tøvede han lidt, men jeg ville gerne have hans honest opinion.

Han synes også, at den var rigtig fed (fordi, det fucking er den!). Det der bekymrede ham, med den slags t-shirts, og som han fortalte, at han hader sig selv for at føle sådan er, hvad andre mennesker tænker om den.  Diskret som han kunne sige det, så vil andre måske nok tænke, at når man ikke kender mig, at jeg "måske var lidt til den anden side". 

Jeg har også en Paris Hilton T-Shirt, som jeg også synes er så lækker. På trods af, at jeg synes, at den er Awesome, så de gange, hvor jeg f. eks skal ind og spille kort, og jeg er lige ved at tage den på, så ender jeg altid i sidste øjeblik med at vælge en anden istedet. Jeg ved ikke om, jeg har balls nok til at gå med den. Jeg tænker også lidt ligesom min kammerat. Jeg er måske bange for, at jeg vil komme til at høre på meget lort for at gå i den.

Jeg har noget Julebanko i forbindelse med arbejdet coming op om få uger, og overvejer om det er der, min Paris Tee skal flashes. Der er ikke nogen af dem fra arbejdet, der har set, hvordan jeg ser ud privat. Jeg har skjorte på når jeg møder, og skjorte på, når jeg går hjem. Det er nok bedst at lægge ud med Britney Trøjen. Den er lidt mere low-key, og med færre ... ahem... undertoner.

Mine fordomme om andre folks fordomme er måske tanker, der kun er i mit eget lille syge hoved. Er folk egentligt ikke ligeglade, med hvad andre har på af tøj? Carer, de virkelig`?
 Her ville jeg gerne havde skrevet; "For det er jeg nemlig. Jeg er ligeglad med, hvad folk går i." Jeg er jo ihhh, så open minded. Jeg diskriminerer jo ikke. Det mener jeg ikke selv, at jeg gør, men tænker jeg efter, så for some reason, så synes jeg ikke, at det er fedt, når folk har Karl Kani - eller som jeg mumler siger for mig selv - Karla Kanin-tøj på. Fordi, det er der så mange, der har det. Jeg generelt ikke god til tøj, hvor mærket står med kæmpestore bogstaver all over.
 Ja, det kom fra Mr. Britney Spears T-Shirt. - og iøvrigt er det at mene, at andre mennesker har fordomme uden af have konfronteret dem, ikke det samme som selv at have fordomme? 

Selvfølgelig må folk gå i Karl Kani tøj, hvis de vil det. Det kan være, at det er rart at have på. Jeg ved det ikke. Jeg har selv stukket armene i en.

Det er også bare fordi, at jeg er sådan like: Man er nødt til at appellere eller rettere tage højde for laveste fællesnævner. Jeg hører tit folk brumme om, hvordan de synes, at Sidney eller Paris - meget apropro, når det T-Shirt, jeg endnu ikke har haft på "offentligt" - bare er snotdumme og ikke kan finde ud af noget, osv, osv.

Jeg vil så gerne sige fuck, hvad andre mennesker tænker om mig, men det er lidt svært. Kan være, at jeg stadig har nightmares fra skoletiden. 

Heh, Vel, hvor ingen vover er der ingen, der vinder. Jeg må tage min Paris T-Shirt på næste gang, jeg skal ind og spille kort. Altså, hvis jeg tør.

- Shin
















Edit :0)





 
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her