Da Senzai's blog
18-09-2007 - 20:16

Hvad nytter det...

- At være den hurtigste pilot i Universet, når ingen ser dig krydse målstregen?

Jeg købte for nyligt HoverCraft-Ræserspillet Fatal Inertia, og nøj hvor er det fedt. Fede Tracks og fede HoverCrafts.
Spillet er svært, og banedesignet frustrende med massere af fede våben og powerups, samt sjove GameModes.

Imodsætning til mange andre spil i denne genre så skilder Fatal Inertia sig ud ved, at næsten alle spillets våben er fysik-drevne. Ikke noget med LaserKanoner eller flamekastere, men derimod våben, der påvirker modstanderens fly og forsøger at få dem til at chrashe istedet for at skade dem direkte. Så ikke nok med at spillet er svært og kræver insane reflexer til de onde sving og objekter, der skal dodges, så skal du også kæmpe med din hover, der kun vil dreje en vej eller slæber den ene vinge hen ad jorden.

Et eksempel på et våben er spillets raketter. Du fyrer dem af, så de sætter sig fast på modstanderskibet, hvorefter at raketten aktiverer sin indbyggede JetMotor, og derved tvinger modstanderen af banen eller ind i væggen i et sving! Et godt tip ville være at forsøge at ramme siden på modstanderens hover, for så medmindre kan kan flyvesidelæns så er han done! Alt for sjovt!

Spillet har tilmed hvad mange nyere spil i dag mangler. Nemlig i RANDOM funktion! Når du hoster et spil trykker du bare på Y, og spillet vælger en tilfældig gamemode, tilfældigt vejr og tidspunkt på døgnet samt en af spillets 51 baner, hvorefter at der bare kan battles! - Eller det troede jeg jo.

Alt var jo rigtigt godt, og jeg var meget begestrejt indtil, jeg gik online. Det viser sig, at der ikke er nogen, der spiller det online! Det er endnu ikke lykkedes mig at finde et online spil, og da jeg sidst tjekkede leaderboardet i forgårs, var der også kun ranked 56, 56! på world leaderboardet!

Det ærger mig så meget. Det her spil kunne være så fedt online. Jeg har det også sådan, at der er ikke noget ved spillet, hvis jeg ikke kan spille online.
Jeg gider ikke sidde og lege med AI´en. Der er jeg nok lidt modsat mange af jer andre. Der er rigtigt mange, der spiller for GamerScore, hvorimod jeg spiller for at banke folk. Jeg føler ikke, at der er nogen ide i at spille et spil, hvis man ikke kan spille det mod andre. Jeg betegner mig ikke selv som et stort konkurrence menneske, men alligevel så efter at have fået 360, så gider jeg bare ikke spille mod AI mere. Det er så meget federe at spille mod mennesker. Der er ikke noget ved at vinde, hvis jeg ikke vinder over nogen. Så betyder ens sejr jo intet.

Det er ærgeligt at droppe et ellers rigtigt fedt spil allerede inden, at man er kommet igang, men det kan jo være ligemeget, når der ikke er nogen at spille med.


// Senzai



edit: Lidt stave og trykfejl rettet :0P


Hey! I får også lige en GamePlay vid (godtnok et år gammelt), da jeg ikke er sikker på om folk, ved hvad jeg taler om. Nu kan I ihvertfald se det, og få en ide om, hvad det er :)


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her