Da Senzai's blog
12-08-2007 - 22:18

ShadowRun - Character Strat Sheets? :0P


Ismand; Senzai, vil du vide noget?
Senzai; Yeah?
Ismand; Du er ret dårlig.


Ja ja, jeg er måske ikke World-Champ skyggeløber, men jeg har det fandeme skægt.

ShadowRun er en af de få Shootere, der har fanget mig. Gameplayet er spændende og varieret og tilpas dybt, når man kommer ind i det. Samtidigt så er det bare så pissehyggeligt. Det er nok især på grund af Fraværet synlige statistikker og leaderboards. Der er bare en hel anden stemning, når man gamer shadowrun i forhold til spil som GoW, hvor folk tager det alt for seriøst. Det er også bare så fedt, når man spiller sammen med danskere.

Se bare idag. Jeg gamede 4 vs.4 Attriction (Team Deathmatch uden Respawn). Det var mig, BoomBoom326, BadaBing DK og Ismand mod fire randoms.

Det var så en, der fik en genial ide. (det var ihvertfald ikke mig ^^; ). Hvad nu, hvis vi allesammen i første runde giver vores penge til BoomBoom, så han kan købe Rocket Launcher og fylde den op med fyrværkeri?
Awright! BoomBoom køber raketter, og vi løber i samlet flok ned mod fjendens spawn for at dele tæsk ud. Ligepludseligt ud af den blå luft, kommer der en granat flyvende og tager BoomBoom plus TeamMate ud. Fuck! Det næste vi ser er en trold med MiniGun der mejer resten af holdet ned. Fedt >_<

Vi starter så næste runde med Zero Dolla på Lommen, samtidigt med at modstanderholdet har en Raket-Kaster med vores Tag på. Vi får selvfølgelig klø den runde. Vi tager os sammen og kæmper side om side i 12 lange og hårde runder, hvor vi hele tiden økonmisk set er 2 runder bagud. Alligevel ved hjælp af Team Work vinder vi battlen. Det er det, der er så fedt. At kæmpe sammen og så overkomme hvad der ser ud som umulige odds. Elsker det.


Jeg har tænkt mig her i mine kommende blog-indlæg at skrive mine forskellige builds, Characters og Strats ned. Mest for mig selv, men også, hvis der skulle være andre, der er nysgerrige. Så kan I jo Stjæle lidt til jeres builds, hvis der var noget I kunne bruge.

Jeg har 3 Mainbuilds jeg bruger. En til Attriction. En til Raid (Defence) og en til Raid (Offence). Ninja-Trold, Riffel-Spasser Medic og Human WallHaxZ0r.


Kunne forestille mig, at formatet kunne se nogenlunde sådan her ud.;



Navn på Build; Wannabe Ninja.

Race; Elf

Ide; Ninjaer er cool. Jeg leger Ninja, og forsøger at snige mig om bag på folk og hugge dem i ryggen. Hvis jeg bliver opdaget og skudt efter, så er jeg en kylling, bruger smoke/teleport, stikker af og gemmer mig indtil, at jeg har fuldt health igen.

Våben;
Katana, Bitches!, Smg med fuldt Ammo, Selvf.!!

Mapped Tech/Magic;
Teleport, Smoke, Rez

Quickcast;
Ingen. De fleste Wannabes er noobz, og har ikke tjek på det.

Styrke; Det er meget godt til at hunte Katana Ach´s med. Elf har god speed til at få fat på Artifakt med.

Svagheder; Har næsten intet healh og man er seriøst på røven, hvis man løber ind i folk med Gust.

Strat/Andet;
Start med at købe Katana + SMG, og så er det bare afsted! I næste runde, hvor du har mistet begge dine Våben, be´r du bare dine TeamMates om Clicks til at købe Smoke, da du fandt ud af, at Ninjaer ikke er udødelige.
Du løber så ind i en Gust-User og i samme øjeblik du dør, Så beklager du dig over at ingen køber Rez. - I kender typen :0P


Jeg tænkte på at lave noget i den stil bare meget mere detaljeret og så lidt mere seriøst. Well, nu må vi se om jeg får gjort noget ud af det, eller om det her bare er et Spur of the Moment efter de gode kampe, jeg havde idag. :)


Hvad med Jer? Har I nogle fede Builds?

// Senzai



Edit: Som altid rettet lidt stave- og trykfejl. :)

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her