C.C's blog
11-10-2009 - 18:52

Anden dag på electrodays



Anbefaler at du læser blog indlægget Første dag på Electrodays inden du læser dette.

Så kom anden dag på electrodays 09. I dag stod projekter, Hifi, , og de andre tv skærme jeg ikke noget at se i går for skud.

Jeg ligger dog ud med at snakke om gaming området.

Kort sagt, noget være høg. Der var ikke en skid forbedret fra i går, og man så intet til det nye lips. Og af en eller anden grund, så bliver det gamle Assasiens Creed vist frem under nye spil release. Hvad fanden var det for noget?. Men kort sagt gaming området stank, og for sku ikke mere end 1/10

Så gaming mæssigt er Electrodays DUMPET!

Ekspidienter var sku heller ikke noget at prale af, igen var de latterlige og vidste ikke ret meget om det, de solgte. Og der her såkaldte messe tilbud var sku ikke nogen tilbud, når de kostede det samme i normale Expert butikker.

Så dumpet igen!

Så samlet er Gaming, og kundeservice


Men nu til alt det andet hapengut.

Projekter

Der var kommet mange at de store projetker firmaere, bland andet Epson og Sayo. Det havde lavet nogle små mine biografer, hvor man kunne se de forskellige projekter, og havde en mænd til at fortælle om dem, og besvare spørgsmål.Jeg stillede de forskellige mænd nogle spørgsmål, og de svare alle sammen uden at tøve på dem alle. Og gave nogle gode svar. Så det er betsået hele vejen igennem, og giver i min bog 9/10. Lokalerne skulle have været mere centralt placeret, de lå oven på. Og der var ikke rigtig noget der viste en at der lå noget fedt ovenpå. Men ellers var det sku meget fint når man kom derop, og fik set en masse.

De andre Tv mærker, vi tar den mærke efter mærke.

Phillips

De havde en kæmpe stand, og masser af små mini biografer hvor man kunne sidde ned og se Blu ray formatet skille sig ud på den forskellige skærme, med de forskellige Phillips lydanlæg. De havde et meget bred udvalg, og havde taget med en alle pris klasser, hvilket var super. De forskellige folk fra Phillips var gode til deres fag, og vidste noget. Stand var simpel, men god så 10/10 til dem.

JVC

Deres stande var fine, og folkene derfra vidste noget, men de var alt alt alt for dyre, fks skulle man give 3500 for en 19 " skærm, som ikke kunne en skid. GLEM DET!
Så 6/10

LG
EN lidt små kedelig stand, de havde ikke så mange skærme med. Men igen vidste folkene fra LG hvad de snakkede om, det er jo dejligt. De havde endda skilt en skærm i samtlige dele, et meget sjov påfund. Så fik man jo lige se hvordan en fladskærm ud inden i. Så 8/10 til dem.

SÅ til lyd

JBL og Pioneer havde også nogle fine stande, jeg brugte ikke så meget tid i dem. Så jeg vælger ikke at give dem karakter.

Resten af lyd producenter var helt nede i anden ende af Kongres salen (til dem der kender Odenes Kongres center) så mener jeg nede hvor der plejer at være det Jule dag, hvor børnene kan danse om træet, og få slik af Julemanden o.s.v:D De var s inde i de små lokale så det var svær at få øje på, og det var nogle højtaler på et bar border. Ikke ret fansy, folkene fra de forskellige mærke viste også godt det de solgte så 6/10 til dem.


Til sidst vil jeg give ren samlet karakter, som hedder 4/10. Gaming, Ekspertise(Experts, og Acer ikke dem fra Sony, Phillips and so weiter), og placeringer af stande trækker kraftig ned

Derimod trækker fladskærme og projekter op. Men de kan ikke kæmpe kampen alene. Og de var ikke rigtig de 50 kroner værd som det kostede at komme ind. Så messen er under middel, og kunne trænge til noget mere initiativ næste år.

11-10-2009 - 01:30

Første dag på Electrodays


Så er første dag på Skandinaviens største forbrugerelektronik messe Electro days overstået. Og det har været en dag med forskellige indtryk. Danish Eagles klanen (tidligere Red Cobras) var taget ind på messen, da der var luvet guf for gamere. Og når man samtidig kunne parkere kvinder i hvidvare afdelingen, så var det hele jo bare top. Eller var det?

For at være ærlig, så nej, gamer delen af messen var godt nok fesen. Halo ODST var blevet henvist til en lille 20”skærm ved siden af Call of duty 4 området, hvor spillerne på de hver spil stod godt og grundigt op af ned af hinanden. Vi så intet til det nye lips. Måske søndag, hvem ved.

Fifa 2010 havde dog lidt at prale med, der var genrelt mange skærme med fifa på, og hvis man var frisk, så kunne man tage et preview af aftens kamp mod Sverige, mod Dk bedste/2 bedste fifa spiller. De var ikke helt sikker på hvor han lå henne på listen.  Ellers var det ikke rigtig noget at komme med ang. Fifa 2010.

Eller kunne man vise sig frem i Forza Motorsport 3, som nok var det spil som var mest interssant, i det storskærm var sat op, gode højtalere så man kunne høre de dejlige motorer, og selvfølgelig rat og pedaler så oplevelsen kunne blive ultimati. Se sådan vises rigtig spil frem på fede messer, ærgerligt kun at Forza fik denne V.I.P treatment.

Men alt i alt, så var gamer området noget forkasteligt, og kunne lørdag kun hive 2 ud af 10 ind i min bog.

 

 

Computerdelen var også til grin, for at få svar på hvorvidt en acer som jeg er lun på var 32bit system endte med at expert ekspidienten sendte mig vider til en anden, som sendte mig vider til en anden, o.s.v endtil jeg endte i Microsofts stand, hvor jeg også fik et noget rodet svar. Synes jeg er sku lidt for dårligt, når nu det er expert som arrangere hoveddelen af alt det elektroniske salg på messen, ikke kunne diske op med ansatte med lidt mere viden. Og priserne var ikke ret billige, selvom det var messe tilbud. Så det var lidt skuffende
Så kun 1/10 herfra

 

TV delen var til gengæld helt i top, hvor Samsung, og Sony i min bog kan høste 10/10, Sony havde en kæmpe stand, hvor der ikke blevet sparet på noget som helst, dog var designet lidt firkantet, og alla det vi kender. Men folkene i standen viste hvad de snakkede om, og alt var ellers i top. Så 9/10 til Sony. Det samme kan man sige om Samsung, bortset fra en lille detalje, deres stand var bare toppen, og trak sig i sig selv messen op. Så de skal have 10/10.
Standen var formet med et tårn som center del, med en Dj i toppen, og rundt om fladskærme, med forskellige fuglebade udenom, og alle mulig andre seje, og dog afslappende bagrunden. Oppe fra toppen af standen hang der nogle hvide tråde, som blevet gjort grøn at en eller anden diode pærer, men det så fedt ud. (i for et billede imorgen)


Hifi delen skal undersøges nærmere i morgen, hvor jeg nok også vil fortælle mere om den

Men ser frem til i morgen, så hvordan det går, og så  må vi se om messen kan gøre noget ved de dårlige ting og hive en bedre karakter ind end den jeg har givet dem i dag som er 3/10, så den kan få end højere samlet karakter.