Cena's blog
05-04-2016 - 10:49

Ny Youtube kanal - Tjek den ud



Hey boys.

Jeg har ALT for meget fritid og eftersom jeg ikke gider spille Black Ops 3 HELE tiden, har jeg lavet en Youtube kanal. Min plan at uploade et mix af guides, tips, gameplay og andet jeg syntes kunne være interessant at lave en video om, som alt sammen omhandler Black Ops 3 og fremtidige spil i serien.

Jeg ved det bliver en lang sej vej hvis jeg vil til toppen, men jeg giver det fandme et skud. Har sagt til mig selv jeg ikke skal miste modet selvom jeg nærmest ingen seere og subscribers har i starten, men jeg har en tro på det nok skal komme hvis jeg bare fortsætter. Mit engelsk er ikke super poleret, da jeg er lidt rusten i det, men det skal nok blive bedre :) De første par videoer skulle jeg lige komme mig over at sidde og snakke til mig når jeg speaker, men føler allerede det går meget bedre :)

Indtil videre har jeg ikke super meget indhold da jeg kun har haft kanalen i en uges tid. Indtil videre har jeg lavet følgende videoer:

Road to Dark Matter with the butterfly knife:
Part 1
Part 2
Part 3

Random topics:
Supply Drops
Game Setup

Kanalen kan findes her

Der vil komme en masse videoer i fremtiden. Hvis i har lyst til at følge min rejse, så tjek min kanal og mine videoer ud. Det vil betyde rigtig meget for mig :) Jeg har allerede spammet Black Ops trådene på både XboxLife og PSLife, så nogen af jer har allerede set mine videoer.

Håber at se jer derinde! Make every kill count.

//Cena