BulbaSaw's blog
25-04-2012 - 19:06

Læsning

Hej lifere!

 
Jeg vil gerne begynde og læse bøger, men jeg har aldrig rigtigt læst før. Så derfor tænkte jeg at jeg vil spørge xboxlife om i har nogle ideer.
 
 En Robinson Crusoe agtig bog ville være fed da det er en af de få bøger som jeg har læst. 
Ellers noget fantasy. Jeg er rimelig åben.
 
 Det skal siges at jeg er 16 år. Ved ikke om det hjælper lidt? (: 
09-04-2012 - 18:01

Battlefield noob 2

Idag har jeg spillet Battlefield det meste af dagen.

Jeg har spillet 'Domination' (Det kalder jeg det med flagene) det meste af tiden, selvom jeg ikke kender reglerne. Jeg har prøvet hvor vi har haft alle flagene 90% af tiden men vi tabte alligevel, men det skal dog siges at jeg ikke har læst om gametypen endnu på nettet.

En ting som jeg synes jeg er meget stolt over er at jeg faktisk har været top 3 efter næsten alle kampe. Jeg ved ikke om det er fordi jeg hele tiden bare går efter flagene eller hvad det er fordi jeg får ihvertfald ikke specielt mange kills.

En ting som jeg synes er utroligt frustrerende er at blive spawnkillet. Nu har jeg set såmange Battlefield vs. Call of Duty videoer hvor jeg ser Battlefield veteraner sige at Call of duty stinker på grund af spawnkilling. 
Men hvis der er et spil hvor jeg er blevet spawnkillet så er det fandme det her spil og det er noget af det mest frustrerende jeg har prøvet.
Om jeg spawner ved et Checkpoint (aner ikke hvad det hedder) eller på en person bliver jeg spawnkillet 40% af gangene. Af endten en Sniper eller en Helikopter. Jeg ved ikke om det er normalt og det bare er noget jeg skal vænne mig til eller om det bare er mit uheld.

En anden ting som er en lidt underlig ting ved spillet er våbene. Jeg er udemærket klar over at efter tid for man nye Attachments og ting og sager. Men at våbene bliver så gode efter noget tid synes jeg er uretfærdigt. 
Uretfærdigt på den måde at de gode spillere/rankede op spillere bliver belønnet med at deres våben bliver så meget bedre.
Jeg bliver ved med at sammenligne det med Call of Duty, men i Call of Duty for man selvfølgelig også attachments med tiden man ranker op, men jeg synes ikke at våbene bliver ligeså meget bedre som i BF3.
Jeg samlede f.eks et våben op fra en fordi jeg var løbet tør. Aner ikke hvilket våben det var men der var ihvertfald en assaultriffle med red dot og noget grib af en art (Not Sure).
Så jeg tænkte okay, jeg vil sku faktisk bare gerne have mit normale kit tilbage, så jeg tænkte jeg bare ville løbe hen til deres 'spawn' og prøve at få et par kills men hvis jeg døde var det sku okay. Men istedet for at dø gik jeg på en monster af en killstreak, tror sku jeg kom op på 7-8 kills (Det lyder måske ikke af så meget men jeg er noob for satan (; ).

Der har været nogle meget frustrende spil idag, men jeg vil da lyve hvis jeg sagde at det ikke var sjovt at gå på min (lille)killstreak (;

Jeg ved ikke om BF3 bare ikke er et spil for mig eller om jeg bare skal ha opgraderet nogle kits.
 
09-04-2012 - 03:26

Battlefield noob

Lige en lille 'rant' om mig i Battlefield 3, hvis du ikke har lyst til at læse det så vær sød at gå ned til 'Spørgsmål' hvor jeg stiller et par spørgsmål omkring spillet som du måske kan svare på.

Nu har jeg haft Battlefield 3 i et par dage og nu ville skrive jeg lige hvordan jeg har oplevet spillet også har jeg et par spørgsmål da det ikke går lige som forventet.

Det skal siges at jeg har lavet et indlæg i forummet (http://www.xboxlife.dk/forum/viewtopic.php?f=1&t=82165) hvor jeg spørg om hjælp vedrørende Battlefield 3.

Jeg har altid spillet Call of duty når det handler om FPS spil. Jeg kan lide det hurtige spil COD har og sådan set bare den gode arkade fornemmelse spillet har. Så at starte med BF3 var noget helt helt nyt. 
Jeg har aldrig spillet i BF spil før. Spillede kun BF: Bad Company 2, en smule og Battlefield 2 et kvaters tid på en netcafé.

En ting som jeg ekstremt hurtigt lagde mærke til var rekylen på våbene. Nu ved jeg selvfølgelig ikke om alle våbenene er sådan eller om der er et 'attachment' der måske reducere det en smule, men rekylen er meget værre end i COD.
Men jeg har altid godt kun lide at snipe så efter jeg ikke havde så godt held med assaultriffle's vdr. rekyl,
tænkte jeg at en sniper lige er noget for mig. og det er det sådan set også.

I indlægget i forummet fik jeg at vide at spillet ville blive sjovere hvis man spillede med nogle mates, det har jeg ikke fået gjordt i nu (I må meget gerne adde mig; BulbaSaw).

Jeg prøvede at sætte mig ind i et fly for det kunne jeg være at jeg måske kunne få mig at par kills fra luften, men det gik ikke så godt da jeg med flyet kørte ind i en palme og dræbte migselv -_-


Spørgsmål:
 
De her spørgsmål er måske meget åbenlyse for jer, og jeg er sikker på at jeg nok deler nogle 'facepalms' ud med de her (måske) meget dumme spørgsmål.


  • Jeg har lagt mærke til at jeg nogle gange fra match til match skifter våben i de forskellige 'kits'. Er der forskellige våben fra map til map eller kommer det an på hvilket hold man er på?




  • Hvilket kit er lettest at bruge til at starte med? og hvilket kit ranker hurtigst op?




  • Spurgte også om det her i mit indlæg, men har du nogle generale tips&tricks for en BF3 begynder?


  • Skal jeg bare holde mig væk fra fly og helikoptere? Hvordan lærte i at bruge dem? Er der evt. en Fly/heli mission hvor man lærer det?


    Håber du kan svare på nogle af spørgsmålene.

    Du må undskylde for stave- og trykfejl, skrev det en smule hurtigt, og jeg er klar over at jeg springer lidt rundt i riden i første tekst (:
    Xboxlife Blog
    Profil Statistik
    • I dag: 0 besøgende
    • Denne måned: 0 besøgende
    Arkiv Kategorier
    Følg Xboxlife her