Blauwy's blog
17-11-2008 - 19:53

Doven søndag. (edit)

En lille edit:


Okay..

Denne blog startede, mandag aften, som en spøg. Ikke mere.
''Se mig jeg har et link, det er klamt, klik klik''
For at få det på det rene: NEJ, jeg er ikke homofob. Jeg tænkte faktisk ikke yderligere over linket end: Heh, sjovt link. Det er lidt ala RickRollin, bare klammere.
Der blev sagt til mig: Du tør ikke post det på xbl. Og som den 5-årige indeni, som jeg nu er, tænkte jeg: Jovhov! Og tænkte ikke over at det brudte reglerne, jeg postede det bare.

En masse snak kom på bordet og jeg slettede linket. HER burde hele børnehaven været gået hjem. Men nej, de har åbent et par timer længere og en blog der højst burde havde fået 5 posts med ''ad'' blev til pt. 124.

Folk snakkede en masse junk til andre. Mig heriblandt. Det burde ikke ske, da det var mig der brød reglerne og fortrød det igen kort efter. Men man blev fanget i stemningen også kom der barske ord på bloggen's kommentarfelt.

Her sidder vi, onsdag aften og lorten ruller stadig. Selv efter flere folk havde 'aftalt' at nu var det nok. Skal vi så ikke bare stoppe den her, hva?

Medmindre jeg bliver svinet yderligere, af folk jeg ikke engang kender eller omvendt - og som jeg aldrig har set på foraet (tak) - så vil jeg poste igen.
Men for nu, holder jeg mig væk fra kommentarfeltet.


Hvis det stadig ikke går i sig selv, sletter jeg bloggen. En lille skam, det har været underholdende undervejs, men nu er det nok.

(Og er der virkelig ingen xbl-reward for flest kommentarer på en blog?!)

Anyway, i starten var det sjovt - nu er det træls.

- Jacob.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her