Blade Dk's blog
31-03-2007 - 02:02

En uge er gået med 3-D

Som i har læst tidliger så har jeg nu gået på Roskilde Tekniske skole i en uge og den er bare ræset afsted , jeg postede tidliger et billede af hva jeg nogenlunde kunne i Maya efter en dag og jeg vi selv sige det er blevet forbedret væsenligt det i ser herunder er desvære stadig i Trail versionen som jeg har liggende herhjemme ved mit eget skrivebord så ris og ros :D efter en uge er jeg selv ret stolt  at starte som newb til det i ser under

Det skal sådan set ikke forstille nogen eller noget men så snart man sætter 1 streg følger den anden trop...





Her har vi ham så igen med en mindre opdatering

31-03-2007 - 01:56

Første dag på 3-D linjen og med maya 7

Idag startede jeg så på Roskilde tekniske skole på den såkaldte 3-d grafiske linje hvor jeg så skal gå på grundforløbet i 15 uger, det hele forløber ganske stille og rolig indtil Jesper fra køge for at vide at nu er det squ tid at i begynder på at lave en stol og et bord som indlednings prøve ?? åh åhhhh tænker jeg for har absolut ingen erfaring med 3-d overhovet. Det går sådan set ganske udemærket bordet ligner et designer bord og stolene er for små :D så for vi at vide vi skal lave en 3-D fremvisnig af vores hjem ? endnu mere shit. men det gik faktisk super godt, da jeg så fik fri og kom hjem måtte jeg jo hente maya 7 trial og har nu sidet her i løbet af aftenen og lavet dette 

og tilgodetager self ris og ros sys det er meget godt af en "førstedags noob med ingen erfaring med 3-D eller noget andet grafisk prog". 
(undskylder den hvide tekst men det er som sagt et trial program" desvære har trial programmet det med at gøre tingene meget kantet sååå ja øv :(


Hvis ingen kan se det så er det et TV :o)

21-03-2007 - 20:42

Wii sælges

Sælger min wii så chek tråden her http://www.xboxlife.dk/forum/viewtopic.php?p=301889#301889

og kom med et super bud hvis du er int i denne lille fantastiske maskine
07-03-2007 - 14:41

Killzone: Libration

                           
                         



Players 1
128 Kb minimum
Wireless compatible 2-6 players
Gamesharing
PSPUpdate ver 2.80
                                                                                      
Pegi 16 +
Udvikler Guerrilla
Udgiver Sony






Så har jeg fået tid til at anmelde et spil her på psp fronten og denne gang er det Killzone:Libration jeg har fået i PSP'en til at snurre.



Lidt bagrundshistorie
Mange gamere kan måske huske Killzone på Sonys playstation 2 og det var der det hele startede. Killzone er en Klassisk First Person Shooter med Action lige fra start til slut som vi kender det men en masse krudtrøg og granatchok Playstation fans anså det som en Halo killer som vi kender fra Microsofts Xbox.
Killzone på den store sorte havede nogle virkelige gode timer superfed grafik når man tænker på at ps2 er ved at være en rigtig morfar på dette tidspunkt Men nu har sony så valgt at lave et Killzone til deres håndholdte PSP om det er lykkes for dem kan du læse her under.


Killzone og Fps PÅ psp ?

Lad os få det slået fast med det samme at Guerrilla i samarbejde med Sony har droppet Fps på pspen i stedet for har de koncentreret sig om en ala "look from above synsvinkel"
på den måde har de så valgt at bibeholde den action som Killzone tilbyder samt det nu har fået det ansigtsløft af en strategisk plan muligheded. 

Hva tilbyder det så?

Det er endnu engang de ikke særlige meskelige Helgast som er "the bad guys" der er rammen for dette kapitiel.  Killzone tilbyder en okay lang historie med alle de klassiske elementer: "shoot  bad gys and save the world". Du blir endnu engang smidt ud i rollen som Jan Templer og for løbenede info fra Luger, og andre kendte figure fra det første killzone du har så muligheden for at samle nogle vektanske dollers op som kan bruges til at købe nye våben her snakker vi om: rifler snipere, shotguns, crosbows pistoler osv. du har muligheden at vælge nogle abilities lige fra flere granater til mere health, når du så har valgt div udstyr og er ameret til tænderne er det bare at hoppe ud i krig. Killzones karriere del er opdelt i små kapitler og under hver kapittel er det under missioner så der er massere af komme i gang med da spillet ser ud til at strække sig ud over en længere periode (jeg har ikke selv gemmenspillet det endnu). Den strategiske del som jeg nævnte tidligere er ikke det helt vild store så man skal ikke forvente et strategispil med Killzone der er de sædvanlige komandoer som Attack, Coverfire og flank. Killzone Byder os på en række kører tøjer men det er begrænset hvor langt du kan tage dem hen da banerne i killzone er meget snævre og faktisk nemmere at gå igemmen til fods. Killzone tilbyder også en Challengemode hvor du kan optjene 3 medaljer Bronze Silver Gold og disse challenges er pænt svære der skal du være hurtig på aftrækkeren og vide hvor dine mål kommer fra. Kilzone gir dig os muligheden for at GameShare. Dvs at du kan give dine venner en demo af 3 forskellige steder som opstår i Killzone en godt tiltag til folk som er i tvivl om spillets værdi, du kan også vælge noget der hedder Killzone.com hvor du kan hente indhold til spillet. der er bare ikke sket noget særlig stort ud over en demo og nogle wallpapers. 

Multiplayer, er det med ?

Ja der er Multiplayer med i Killzone og her er det nok et af spillets klart forcer 
Multiplayer forgår som så mange andre spil over ADHOC og her kan  i så spille op til 6 personer der er muligheden for at vælge mellen en Co-op singelplayerdel Deathmatch Team Deadth Match , Assault og Capture the flag, det er ting der er set før så ingen nye tiltag her (har ikke selv gemmentestet sidstnævntespilmodes)


Grafik, Lyd og styring og A.I!

Da jeg satte Umdskiven i ryggen på min psp og den første video tonede frem var jeg ved at tabe kæben på gulvet, Killzone viser noget af den bedste grafik på psp af alle de spil der er kommet indtil videre, men og der er et men. Den glæde blir hurtigt ødelagt når du sidder med granater og kugler om ørerne, da synsvinklen er som den er er det os begrænset , for det hele virker meget småt og mange ting er ikke til at se da kameraet står i samme positon hele spillet igemmen men det er flotte detaljert baner med masser af død og ødelæggelse en fed ting er at de har fået  Havok med som lige gir den del af at dine fjener blir smidt af h... til når en granat springer tæt ved.
Lyden i Killzone er god, der er nogle gode lydeffekter og våbene lydder super lækkert og granaterne gir det drøn hva de nu kan men der mangler bare den del mere BOOM og BANG, Styringen er okay den kan være svær at vende sig til og der er nogle gange hvor du virkelig sidder og siger " SÅ GÅ DOG ORDENLIGT DIN IDIOT"

A.I'en i killzone er forfærdelig dine fjener er simpelhen for dumme til at opfatte hva der sker omkring dem. Eksempelvis hvis man kaster en granat råber de op til alle andre i nærheden at nu er der altså kommet en granat , men de glemmer bare at løbe. jeg kunne godt ha tænkt mig en mere solid A.I som i så mange andre spil hvor de flanker men det sker bare ik, så kan man tænke " hey så må det være nemt´!"
la mig sige det sådan nej det er det ik for hvis de kommer stormene i en flok på 3 el flere så er du så godt som sikker på at bide i græsset .



Jeg Gir killzone:Liberation 8 UMD'er



Det gode: God historie super ide med co-op, God lyd
Det dårlige: Ringe A.I, Banerne er for linæere, ikke fægslene i lægere tid.
 








 
06-03-2007 - 18:53

M.A.R.C Modified Air Combat Heroes

Nu ville jeg så tage mig af PSP fronten med nogle anmeldelser af div spil når jeg for tid og vi starter med Mach modified air combat Heroes

det skal lige siges at jeg aldrig har prøvet sådan noget her før og det er min første anmeldelse ever så både ris og ros skal være velkommen

Hva er M.A.C.H?

Mach eller Modified air combat som det os hedder er i bund og grund et ren arcade fly spil med overlydsfly i den tunge ende, det er et sipmpelt psp spil uden de store dikkedare her er tale om ren arcade og ingen rigtigt historie. Mach starter fra første færd med at give dig muligheden for at vælge 3 Mulige singelplayer oplevelser den klassiske arcade en career og så en challenge, der findes self også en multiplayer som så mange andre psp spil forgår over psp's ADHOC mode jeg har testet det i en ganske kort periode men havede nogle tekniske problemer så kan derfor ikke give nogen detaljeret beskrivelse af hvordan det fungere.


Hva med fly?

Mach er som føromtalt et flyspil med jagerfly men dog ikke fra vores virkelige verden de kan go ligne dem til forveksling, man har i stedet brugt evnen til at lave nogle fly hvor du har muligheden for at opgradere dine fly med diverse egenskaber : nye vinger, bedre motor, bedre våben, ny maling, decals osv der er massere af muligheder i mach for at lave præsis det fly der falder i ens smag.
Antallet er fly er ikke videre imponerende der er i alt 11 fly at vælge i mellem og self er de 10 af dem låst fra starten og du for 1 stk skrammelbunke af fly til rådighed som start som igen kan ændres på alt efter smag og alle fly har hver deres egenskaber , speed , styrke osv her  må man så gå udfra hva der passer til ens spille stil. Fartfornemmelsen kan først rigtig mærkes når du for kæmpet dig op til de hurtige maskiner og skal flyve med 700 mph igemmen snævre hule indgange og undgå at blive skudt ned.

Career delen hvordan fungere den?

Den såkaldte Career del i Mach er delt op i 2 dele du starter med at vælge din sværhedsgrad og her er der rigeligt at komme efter i alt 5 forskellige Rookie, Pro, Ace, Elite, Hero. under  hver sværhedsgrad er der en masse serier som du skal deltage i i hver serie er der så en række "løb" fungerende som et alm racerløb bare med fly i stedet. når dette "løb" er gemmenført for du tildelt points efter hva placering du ender på og en sjat penge som du kan gemme eller indvistere i opgraderinger til dine fly. dernæst i den serie du befinder dig i er der så os en såkaldt dogfight, og hvem kender ikke en dogfight idag det går i bund og grund ud på at skyde så mange fjender ned og ha flest point når når kampen ender. Når du så har vindet alle løb og skudt alle til langbordistan for du så tildelt et nyt fly som beløning som i visse tilfælde er bedre end det forige.

Hva er arcade delen så?

Arcade delen er som den lyder, simpel og ligetil man vælger spille mode der er race, og dogfight, og så er det bare med at gå i gang med det

Hva med baner?

Der er rigt med baner i Mach dog ikke i den store ende men der findes en både lang version og en kort version af de såkaldte "Løbs" baner og de kan self også spilles flyves omvendt . I dogfight er der 5 forskellige slagmarker dejlig varrierene og med masser af action.

Lyden

Lyden i Mach er ikke den bedste , men heller ikke den værste jeg kunne godt tænke mig man fik fornemmelsen af blive brændt i ansigtet når afterburneren blev trykket af med et hurtigt dobbelt tryk på X. Det formårer Mach bare ikke lyden af våbene er tilgengæl et must rigtig fed lyd når missilerne blir fyret af og eksplodere dine fjender med et brag, musikken er varrierende men ikke noget man for lyst til at hoppe op på bordet og danse til.

Grafik

En god sollid grafik med nogle goe effekter såsom vand dråber på skærmen når ens fly kommer på tæt på vandet under en


Jeg vælger at give Mach 7.5 Umdskiver for det har nogle rigtige gode ellementer som man ikke ser så tit men det mangler bare lige det lidt for at blive en klar vinder på grund af det er for simpelt og kan blive alt for hurtigt kedeligt

Grafik          7.5
Lyd                6
Gameplay       7
holdbarhed     7


03-03-2007 - 13:50

Nyt battlefield + wallpaper

så må det være min tur til at blogge lidt igen , jeg har i gemmen længere tid været stor fan af battlefield serien og det glædede mig da os da jeg så ea og dice igen har planer om et nyt battlefield til konsollerne da der ellers var nogle rygter om at den serie var død på dem . Jeg har så i min store "kan ikke vente attitude" valgt at lave et lille wallpaper til folk som deler samme smag som mig, det er måske ikke det fedeste wallpaper men hver sin smag

http://share.xboxlife.dk/file/zjk1zgnknde1zmq4n2fjy2nlnmnhzgniodk3nmq4zjq.jpg