Atholm's blog
01-12-2008 - 17:02

Første spil færdigudviklet.

HejJeg har været flittig bruger af xboxlife.dk gennem lang tid og jeg tænkte, at nu skulle det være tid til at jeg fik skrevet et blog indlæg.Da det er første indlæg vil jeg bruge et par linjer på kort at fortælle hvem jeg er.Mit navn er Anders Tankred Holm og er 23 år. Jeg går på 7. semester på Aalborg Universitet. Her studere jeg til spil udvikler, så interessen er selvfølgelig spil, men udover er jeg interesseret i programmering, foto, golf og min kæreste :-)
Nå nu kommer det egentlige indlæg.

Jeg har sammen med min projektgruppe netop færdiggjort vores projekt for dette semester. Da jeg går på spil uddannelsen, så skulle der selvfølgelig laves et spil.Da AI var hovedemnet for næste semester, så ville vi holde os fra at lave modstandere, og da vi ikke havde så stor lyst til at lave content til et f.eks. puzzle spil, så bestemte vi os for at lave et multiplayer spil.Selve design af spillet osv er svært at beskrive og jeg synes derfor at i herinde skal se traileren til spillet som er at finde på linket nederst.Spillet er lavet fra bunden, med Ogre engine som rendering engine. Den største opgave var at lave fysikken, netværk og collision detection fra bunden. Så det brugte vi meget tid på, og derfor har vi ikke nået at lave vilde effekter, men en lille shader er der da blevet plads til :-)

Hvis i har lyst synes jeg i skal se de to film vi har lavet, den ene er som sagt en trailer og den anden er en mere introduktion til spillet.Spillet skal i også være velkommen til at downloade og spille.Spillet er på ingen måde kommercielt, da det er et studie projekt. 
I kan finde det hele på min hjemmeside www.atholm.com ved link på forsiden eller under development menuen.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her