AddiBaker's blog
04-06-2008 - 21:16

Hottest Band in The World - ...

1976
(1976)

Dream Come True

Den 3' Juni 2008, i Forum, fik jeg lov til at se mit yndlings band live. Det har jeg gået rundt og drømt om siden 2003, da jeg begyndte at høre dem. Hvis man nu har spillet Tony Hawk's Underground og unlocked en bonus bane kaldt "Hotter Than Hell", ved man sikkert allerede hva band jeg taler om.

Koncerten startede lidt i 20:00 med opvarmningsbandet From First to Last…som var noget værre EMO crap. Forsangeren stank, guitaren var kedelig og den anden guitarist growlede fra gang til gang, som ikke rigtig gav mening og slet ikke for at tale om han overhoved ku finde ud af det.

1983

(1983)

How it Began
Ca. kvart i 9 startede The Who’s ”Won’t Get Fooled Again” over PA’en. Sangen var endelig bare en indledning til den store entre. YOU WANTED THE BEST, YOU’VE GOT THE BEST, THE HOTTEST BAND IN THE WORLD – KISS! Efter disse ord faldt det store gardin og bag alt røgen og flere kilo krudt, dukkede fire personer op, som uden tøven gik ind i sangen ”Deuce”. Jeg aner ikke hvorfor, men de første 10 sekunder var ikke til at beskrive med ord. Fra gardinets faldt til synet af bandet som blev sænket ned på et metal platform ned til scenen, var bare priceless. Nærmest ligesom man hører en genial sang og får gåsehud af den, men den her gang var der ligesom at hører 35 af de her sange på engang. Klart et øjeblik jeg aldrig vil glemme.


1993

(1993)

Senior Talentshow or a Rock N' Roll blast?
For at gøre det kort, skal jeg sige at det har været en herlig koncert, som levede op til mine forventninger. Bortset fra små fejl, så var showet meget stramt og vellykkede. Gene glemte selvfølgelig teksten til ”Let Me Go Rock N’ Roll” så Paul sku hjælpe ham, men det jo klassisk… og typisk Gene. Paul Stanley var virkelig på toppen. Han sang udmærket og klarede de høje toner meget fint. Eric Singer, som han plej
er, leverede perkussion med stil. Guitaristen Tommy Thayer, tja, han prøver at efterligne Ace og hans solo’er, men selvom han gøre sit bedste, så syntes jeg bedre om Bruce Kulick, som spillede solo’erne lidt anderledes, men gav dem sit touch.

Present
(Present)

The Way it Ends
”Rock N’ Roll All Nite” fik selvfølgelig alle sammen op og på benene og der blev sunget med. Koncerten blev afsluttet med ”Detroit Rock City” og masser fyrværkeri. Må også lige tilføje at under koncerten blev der brugt mere krudt end hva flere ulande har til rådighed.

Hvor talentfuldt er KISS? Det kan man diskutere i LANG tid, men en ting er sikker, de laver verdens bedste show, som man ikke burde gå glip af.



p.s.: Hvis nogle af jer har været inde og se dem, så skriv hva i syntes om koncerten eller bare kommentere ;)


EDIT: Blog'en fucked lidt up og vil ikke vise teksten og billederne, men nu fik jeg fixet det, så det ser ud som det skal :P
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her